Συμβουλές μακιγιάζ

Η Victoria Beckham επιλέγει πολλές φορές τον λογαριασμό της στο Instagram για να δώσει συμβουλές μακιγιάζ και μόδας. Και οι θαυμάστριες της ενθουσιάζονται αφού τα λέει ωραία και απλά.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Τα τελευταία χρόνια έχει μπει πολύ δυναμικά το contouring στη ζωή μας και δεν είναι λίγα α tutorial που κυκλοφορούν στα social media τα οποία μας μαθαίνουν πως να το κάνουμε σωστά με τα κατάλληλα προϊόντα.

Οι περισσότερες γυναίκες και αρκετοί άνδρες οι οποίοι αγαπούν το μακιγιάζ, επιλέγουν τα στικ τα οποία μπορούν να δημιουργήσουν τις σωστές γραμμές στο πρόσωπα μας έτσι ώστε να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες σκιάσεις για να φαίνεται πιο “σμιλεμένο” το πρόσωπο μας. Και η Βικτόρια Μπέκαμ επέλεξε να δημιουργήσει τα δικά της στικ για να δώσει κάτι νέο στον κόσμο.

Σε ένα βίντεο το οποίο δημιούργησε στο Instagram, μας δείχνει πως κάνει contouring στη μύτη της για να φαίνεται πιο λεπτή. Και με το στικ είναι μια πολύ εύκολη διαδικασία.


Συμβουλές για μακιγιάζ – “Κάνω contouring με το νέο “στυλο” της εταιρείας μου στο χρώμα Sandstone. Υπάρχουν τέσσερις αποχρώσεις για να διαλέξεις – υπάρχουν τέσσερα χρώματα – για να μπορούν όλοι να κάνουν τα σωστά κοψίματα. Δεν είμαι make up artist αλλά με αυτά τα στιλό είναι εύκολο να κάνεις ένα δομημένο look”, έγραψε στο Instagram!

Τσέκαρε και αυτά: