Αγίου Πνεύματος

Οι ημέρες του Αγίου Πνεύματος πλησιάζουν και έχουμε ανοίξει τα “διαδικτυακά μας τεφτέρια” με σκοπό να βρούμε έναν κοντινό προορισμό εκτός Ελλάδας για να περάσουμε τρεις μέρες γεμάτες ξεγνοιασιά.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Του Αγίου Πνεύματος είναι μια ιδανική ευκαιρία να πάρεις την παρέα σου ή το αμόρε σου και να κάνετε ένα ωραίο ταξιδάκι σε ένα κοντινό προορισμό ο οποίος θα σας χαλαρώσει και θα νιώσετε ότι κάνετε διαφορετικό!

Υπάρχουν πολλές πόλεις στην Ευρώπη οι οποίες σε περιμένουν να τις ανακαλύψεις και ίσως ήρθε η ώρα να τις μάθεις με αφορμή το τριήμερο!

Ποια είναι αυτά τα τρία μέρη 

#1.Κωνσταντινούπολη 

Είναι ένας προορισμός εξαιρετικά οικονομικός! Με αεροπλάνο θα χρειαστείς 1 ώρα περίπου για να φτάσεις σε ένα από τα αεροδρόμια της Κωνσταντινούπολης και θα βρεις σίγουρα κάποιο μέρος για να μείνεις αφού πάντα υπάρχει κάποιο ξενοδοχείο να σε φιλοξενήσει τελευταία στιγμή! Είναι μια πόλη που τα έχει όλα και θα ευχαριστηθείς τις βόλτες σου στα κεντρικά παζάρια και μια κρουαζιέρα στον Βόσπορος.

#2.Μάλτα 

Ένα νησάκι το οποίο είναι ότι πρέπει για ένα χαλαρό τριήμερο! Έχει απέραντες παραλίες, έντονη νυχτερινή ζωή και μπορείς σε μιάμιση ώρα να βρίσκεσαι σε ένα από τα μαγαζιά της Βαλέτα και να διασκεδάζει! Η Βαλέτα είναι η πρωτεύουσα της Μάλτας και διαθέτει πολλά μνημεία άξια για να τα φωτογραφίσεις ενώ θα απολαύσεις τα ψώνια σου στην υπαίθρια αγορά.

#3.Βαρσοβία 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Go2Warsaw (@go2warsaw)

Δυόμιση ώρες είναι αρκετές για να βρεθείς στην πολωνική πόλη και εξερευνήσεις τα μοναδικά κτίρια και να απολαύσεις τοπικά εδέσματα! Θεωρείται μια από τις πιο “hot” πρωτεύουσες της Ευρώπης και αρκετά οικονομική καθώς το κόστος για ένα δωμάτιο ξεκινά από 20 ευρώ και μπορεί να φτάσει μέχρι τα 50 ευρώ (πάντα μιλάμε για απλά πράγματα και όχι για lux καταστάσεις). Είναι μια χρωματιστή πόλη και θα την ευχαριστηθείς σίγουρα!

Τσέκαρε και αυτά: