Άνδρες

Οι άνδρες της “παρέας” μας μίλησαν και μας απάντησαν σε ένα ερώτημα το οποίο ταλανίζει το μυαλό πολλών γυναικών που θέλουν να κάνουν μια σχέση αλλά δεν μπορούν να μπουν στο μυαλό των αγοριών!

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Πίνοντας καφεδάκι με τα αγόρια της παρέας μας, κάναμε το εξής ερώτημα “Ποια είναι η ιδανική σύντροφος βρε παίδες”, και οι περισσότεροι μας είπαν σχεδόν τα ίδια πράγματα! Κάναμε τη σούμα μας και σου παρουσιάζουμε τα στοιχεία μας!

 

#1. Σέβεται τον προσωπικό χώρο 

Πολλά είναι τα αγόρια που θέλουν να περνούν κάποιες ώρες μόνοι τους για να κάνουν τα δικά τους (όπου και αν είναι αυτά). Και όταν μια γυναίκα τους δίνει αυτή την ευκαιρία, “σκλαβώνονται” και τους αρέσει πολύ αυτού τους είδους ο σεβασμός.

#2.Είναι ανεξάρτητη 

Στα αγόρια αρέσουν οι ανεξάρτητες γυναίκες! Αυτές οι οποίες δημιουργούν μόνες τους την ευτυχία τους και εκείνοι έρχονται για να τη συμπληρώσουν! Δε θέλουν γυναίκες οι οποίες να εξαρτώνται από αυτούς 24/7 και να προσπαθούν να γίνουν ολόκληρη η ζωή τους.

#3.Δεν κρίνει 

Είναι γνωστό πως η ανασφάλεια των ανδρών, μπορεί να τους καταστρέψει και το μόνο σίγουρο είναι πως η κριτική δεν τους βοηθά! Όταν μια γυναίκα στέκεται στο πλευρό ενός άνδρα (βέβαια, αυτό είναι αμοιβαίο) χωρίς να τον κρίνει για τις επιλογές του και απλά συζητά μαζί του, εκείνος αισθάνεται ασφάλεια!

#4.Δεν γκρινιάζει 

Σύμφωνα με την πλειοψηφία του ανδρικού κοινού, η γκρίνια είναι “γυναικείο σπορ”. Επομένως, πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν πως μια γυναίκα η οποία μπορεί να μετριάσει την γκρίνια της, είναι ιδανική!

#5.Ξέρει τι θέλει στο σεξ 

Όταν μια γυναίκα ξέρει τι θέλει σεξουαλικά και επικοινωνεί τις ανάγκες της, οι άνδρες ενθουσιάζονται! Οι γυναίκες που ξέρουν τι θέλουν σεξουαλικά, βοηθούν τα αγόρια ακόμη περισσότερο να τις ικανοποιήσουν και όσο περίεργο και αν σου φαίνεται, πολλά είναι τα αγόρια που θέλουν να περνά καλά η σύντροφος τους στο κρεβάτι!

Τσέκαρε και αυτά: