Αγίου Πνεύματος

Όσοι δεν καταφέραμε να φύγουμε τριήμερο για να γιορτάσουμε την ημέρα του Αγίου Πνεύματος, δε χρειάζεται να τα βάψουμε σκούρα!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Οκ, μπορεί να βλέπεις στα social media τις χιλιάδες αναρτήσεις από τα κοσμικά νησιά να “βουλιάζουν” από κόσμο και όλοι να είναι έξω και να διασκεδάζουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν μπορείς και εσύ να περάσεις καλά!

Η μονοήμερη είναι μια πολύ καλή λύση για να φύγει λίγο από την πρωτεύουσα και να ξεσκάσεις λιγάκι! Και υπάρχουν δυο περιοχές οι οποίες είναι κοντά στην Αθήνα και μπορείς να μετάβεις σε αυτές, είτε με το δικό σου όχημα, είτε με ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ!

Ποια είναι τα δυο μέρη για να κάνεις μια χαλαρή μονοήμερη του Αγίου Πνεύματος

#1.Xαλκίδα 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @hellas_drone

Είναι ένας all time classic προορισμός ο οποίος είναι must για την ημέρα αυτή! Υπάρχουν πολλές παραλίες τις οποίες μπορείς να επικεφτείς και τα ταβερνάκια στο κέντρο της πόλης θα σε αποζημιώσουν για την επίσκεψη σου!

#2.Ναύπλιο 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Visit_Nauplio (@visitnauplio)

Επίσης all time classic προορισμός ο οποίος επιλέγεται από όσους αγαπούν τα ιδιαίτερα σοκάκια, τα πλακόστρωτα σημεία και το καλό φαγητό! Είναι μια πόλη η οποία υποδέχεται καθημερινά πολύ κόσμο ο οποίςο την επιλέγει για μια χαλαρή μονοήμερη!

Tσέκαρε και αυτά: