Γαμήλιο τραπέζι

Το γαμήλιο τραπέζι είναι πάντα κάτι που απασχολεί μια νύφη και έναν γαμπρό και όλοι θέλουν να προσφέρουν στους καλεσμένους τους μια πολύ όμορφη εμπειρία! Οι περισσότεροι έχουν ανθρώπους οι οποίοι φροντίζουν για τη διακόσμηση του χώρου που έχουν επιλέξει για να διασκεδάσουν αλλά υπάρχουν και τα ζευγάρια που θέλουν να κάνουν πολλά πράγματα μόνοι τους!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η Κάρεν Σαράχι Γκονζάλες, μια νύφη η οποία είναι πολύ δημιουργική παρουσίασε μια φοβερή ιδέα στον λογαριασμό της στο TikTok που αφορά σε μια ιδιαίτερη προσθήκη στο γαμήλιο τραπέζι.

Το βράδυ πριν από τον γάμο της επέλεξε να δημιουργήσει παγάκια τα οποία περιέχουν τριαντάφυλλα και ήταν ένα extra διακοσμητικό στοιχείο στο τραπέζι!

Μέσα στις παγοθήκες πρόσθεσε μπομπούκια τριαντάφυλλων και νερό και τα άφησε να παγώσουν!

“Τα έφτιαξα την προηγούμενη νύχτα για να τα βάλω στον κουβά της σαμπάνιας, και έκαναν τεράστια επιτυχία! Δεν είναι φαγώσιμα, είναι μόνο για ομορφιά”, έγραψε στο βίντεο της!

@iluvsarahiiii A must for your upcoming bridal shower 💐🥂 @JasmynIsabel and i made these the night before to add to the champagne bucket and it was a hit. The flowers were not edible, only for the aesthetics. Ice cube molds are from @Amazon Small roses from the Flower Marker #bridalshower #diy #floralicecubes ♬ Can’t Take My Eyes Off You – Original Extended Version – Boys Town Gang

Η νύφη πρόσθεσε τα μεγάλα παγάκια σε μια σαμπανιέρα και τα άφησε να φαίνονται, δίνοντας ένα πολύ ρομαντικό ύφος στο τραπέζι της!

Η ιδέα της έχει γίνει viral και ο κόσμος ενθουσιάστηκε!

Τσέκαρε και αυτά: