Λάκης Γαβαλάς

To “Shopping Star” έχει μείνει “ακέφαλο” και το Star αποφάσισε να κάνει έπειτα από “λαϊκή”απαίτηση ένα δοκιμαστικό στο οποίο εμφανίστηκε ο Λάκης Γαβαλάς και πιστεύουμε πως είναι τέλειος για το concept!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο fashion guru ο οποίος έχει συνεργαστεί με μεγάλους οίκους μόδας, έχει απίστευτες γνώσεις πάνω στην ιστορία της παγκόσμιας μόδας και διαθέτει μοναδικό στιλ, έκανε το δοκιμαστικό του για το ριάλιτι μόδας και θέλουμε οπωσδήποτε να τον δούμε να κάθεται σε μια πολυθρόνα και να κρίνει τα looks!

Σύμφωνα με όσα είπε στην εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι”, έκανε ένα δοκιμαστικό για το ριάλιτι το ποιο πήγε πολύ καλά και είπε χαρακτηριστικά:

“Το κανάλι μου είπε ότι πολύς κόσμος τους έστελνε μηνύματα για να δουν εμένα στο “Shopping Star”, αφού θα φύγει η Βίκυ Καγιά. Θεωρώ ότι γι’ αυτόν τον λόγο με κάλεσαν. Έκανα το δοκιμαστικό, περάσαμε πολύ ωραία, έχω πολύ καιρό να γελάσω μπροστά σε τηλεοπτικές κάμερες και να δώσω και τη δική μου συμβουλή σε κάποια άτομα αυτού του στυλ. Νομίζω ότι ήταν ένα ωραίο δοκιμαστικό”. 

Ο Λάκης Γαβαλάς πρέπει να μπει σε αυτή τη θέση! Star ακούς;

Tσέκαρε και αυτά: