Αίγινα

Δεν πήγε πολύ καλά η προσπάθεια ενός τουρίστα στην Αίγινα, να φωτογραφηθεί με ένα ελάφι στη Μονή, καθώς τον χτύπησε με τα κέρατα και του έσπασε τα πλευρά.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο που δείχνει τον 42χρονο Gian Carlo Triacca που ήρθε με τη σύζυγό του Erika από το Κανκούν στο Μεξικό στην Ελλάδα. Οι δύο τους έκαναν μία στάση στην Αίγινα και επισκέφτηκαν την Μονή που είναι πολύ γνωστή για την φύση, τα ελάφια και τα παγώνια.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Όμως, ένα ελάφι απ’ ότι φάνηκε δεν συμπάθησε ιδιαίτερα τον τουρίστα και του επιτέθηκε. «Δεν μπορούσα να το πιστέψω», δήλωσε ο Gian Carlo Triacca, 42 ετών, στο Caters News Service.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, πλησίασε μερικά από τα ζώα, όμως όταν προσπάθησε να τραβήξει σέλφι με ένα ελάφι, αυτό πήρε φόρα και τον χτύπησε με αποτέλεσμα να σπάσει πολλά πλευρά.

Ο 42χρονος δήλωσε στο Caters News Service ότι είχε επικεντρωθεί στο μικρότερο ελάφι και του επιτέθηκε ξαφνικά και πισώπλατα ένα μεγαλύτερο αρσενικό ελάφι.

Γενικότερα, οι ειδικοί στη συμπεριφορά των ζώων συμβουλεύουν τους ανθρώπους να κρατούν αποστάσεις όταν βλέπουν άγρια ζώα.

«Ο καλύτερος τρόπος για να παραμείνετε ασφαλείς όταν παρακολουθείτε την άγρια ζωή είναι να δίνετε στα ζώα χώρο να κινούνται», ανέφερε η αμερικανική Humane Society.

«Πολλά πάρκα απαιτούν από εσάς να μένετε σε ελάχιστη απόσταση 25 μέτρων από τα περισσότερα άγρια ζώα και 100 μέτρα από αρπακτικά όπως αρκούδες και λύκους», πρόσθεσε.

Τσέκαρε και αυτά:

Kim Kardashian: Η κόρη της, North West, τρώει κρεμμύδι σαν μήλο

Μακαρονάδα με κουνουπίδι: Ένα χορταστικό και νόστιμο γεύμα