Αιγόκερως Φεβρουάριος

Αιγόκερως Φεβρουάριος: Θα είστε από εκείνα τα ζώδια που θα δείτε μεγάλες αλλαγές μέσα στο μήνα και πολλές ευκαιρίες που δεν πρέπει να αφήσετε να περάσουν.

Ο Αιγόκερως Φεβρουάριος του πρώτου δεκαημέρου θα έχει μία νέα πορεία στη ζωή σας και θα δείτε τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας. Κλείνετε επιτέλους κύκλοι προβλημάτων και καταφέρνετε να αλλάξετε την εικόνα με μία τεράστια επιτυχία στα οικονομικά σας που θα σας δώσει νέα ώθηση στη ζωή σας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Επαγγελματικές κατακτήσεις και προοπτικές έρχονται. Θα νιώθετε πως έχει γειωθεί επιτέλους. Θα υπάρξουν νέες συμφωνίες κυρίως στα επαγγελματικά, ενώ θα καταφέρετε να λύσετε θέματα που μέχρι τώρα είχαν καθυστερήσει σημαντικά.

Ο Αιγόκερως Φεβρουάριος του δευτέρου δεκαημέρου θα έχει έναν μήνα με έντονο επικοινωνιακό προφίλ, ενώ ο έρωτας αναμένεται να σας χτυπήσει την πόρτα. Κλείνετε τα στόματα των εχθρών σας με σημαντικές επαφές που κάνετε, αλλά και συμφωνίες. Όλα αυτά θα σας κάνουν να νιώθετε ευτυχισμένοι κυρίως στην αισθηματική σας ζωή.

Έχετε επιτέλους τη δυνατότητα  ψυχικής κάθαρσης, ενώ έρχονται και κάποια χρήματα στη ζωή σας. Νέες πηγές εσόδων θα σας ανακουφίσει από τα παλιά προβλήματα. Φαίνεται πως μπορείτε να ανανεωθείτε και σωματικά.

Ο Αιγόκερως Φεβρουάριος του τρίτου δεκαημέρου θα παγιωθείτε οικονομικά. Έρχονται ευκολίες και χρήματα και έτσι θα μπορέσετε να κυνηγήσετε τα όνειρά σας. Συναισθηματικά θέλετε να έρθουν εξελίξεις, αλλά δεν έρχονται ακόμα.

Τα πράγματα είναι πολύ όμορφα πλέον αφού έφυγε ο Πλούτωνας από εσάς. Κλείνει ένας φαύλος κύκλος στα θέματα της δουλειάς σας και ξεκινάει μία περίοδος επίτευξης στόχων. Αποκτάτε νέα ενδιαφέρονται και κάνετε νέες συμφωνίες.

Τσέκαρε κι αυτά: