Aira Adomaityte

Ένα κορίτσι με όνομα σαν γλωσσοδέτης, η Aira Adomaityte είναι η νέα έντονη προσθήκη στο φετινό Survivor και ήδη σκοπεύει να δείξει από την αρχή πράγματα.

Το κορίτσι Aira Adomaityte είναι μόλις 23 ετών και γεννήθηκε στη Λιθουανία. Όταν όμως έγινε τεσσάρων ετών, η μητέρα της μαζί με τον αδελφό της μετακόμισαν στην Ιρλανδία, αλλά εκεί έμειναν μόνο πέντε χρόνια.

Ο επόμενος προορισμός μετά από την Ιρλανδία ήταν η Ελλάδα και εδώ παραμένει μέχρι τώρα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Η Aira Adomaityte από μικρή ηλικία δηαδή 15 ετών άρχισε να ασχολείται επαγγελματικά με το χώρο του modelling και από τότε έχει κάνει μία σπουδαία καριέρα με φωτογραφίσεις, συμμετοχή σε διαφημιστικά σποτ, ενώ πολλές φορές έχει περπατήσει σε πασαρέλες διάσημων σχεδιαστών.

Πλέον στα 23 της η νέα παίκτρια του Survivor έχει ξεκινήσει και τα πρώτα δειλά της βήματα στο χώρο της υποκριτικής μιας και θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά.

Φυσικά μία από τις μεγάλες της αγάπες είναι ο αθλητισμός και για αυτό από μικρή άρχισε να ασχολείται με τον στίβο, την κολύμβηση, το kick boxing και φυσικά το βόλει, ένα άθλημα με το οποίο ασχολείται μέχρι και σήμερα και μάλιστα παίζοντας σε επαγγελματική ομάδα.

Βέβαια αυτό που δεν ξέρει ο κόσμος είναι πως η Aira Adomaityte λατρεύει το χορό, το πατινάζ και τα rollers.

Τρελαίνεται για extreme δραστηριότητες, έχει φωτογραφηθεί με φίδια, έχει κολυμπήσει με δελφίνια και κάνει Zip Line στο Ντουμπάι. Το μόνο που θεωρεί πως μπορεί να τη δυσκολέψει μέσα στο Survivor είναι το θέμα της καθαριότητας!

Τσέκαρε κι αυτά: