Αστρολογικές προβλέψεις

Αστρολογικές προβλέψεις: Στις 23 Ιανουαρίου η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερω όπου θα παραμείνει μέχρι 16 Φεβρουαρίου και θα χαρίσει  την εύνοια της κυρίως  στα ζώδια της Γης αλλά και του Νερού.  Η Αφροδίτη όμως είναι γενναιόδωρη και θα κάνει προσπάθεια να μοιράσει τα δώρα του έρωτα και της  αφθονίας και στα υπόλοιπα ζώδια από τη στιγμή που το πρόσημο της λειτουργεί με θετικό τρόπο και στις προκλητικές όψεις.

Ο πλανήτης της ομορφιάς και της οικονομικής ευμάρειας σε μια Κρόνια ζωδιακή θέση δομημένη και σκληρή. Σκληρή και απαιτητική θα είναι η αγάπη που θα δώσει, αλλά και  απαιτητική και εργατική θα είναι στις επαγγελματικές της επιδιώξεις της.

Γήινη, παρορμητική, σοβαρή, αξιοπρεπής  και μετρημένη θα έχει κάποια μεγάλα αβαντάζ, καθώς θα βαδίζει τις ζωδιακές μοίρες  του Αιγόκερω, τις εξαιρετικές όψεις που θα πραγματοποιήσει με τους πλανήτες που βρίσκονται στον Ταύρο και στους Ιχθείς.

ΟΙ ΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

28/ 1ου :  Αφροδίτη 06 μοίρες Αιγόκερω τρίγωνο Δία 06 μοίρες Ταύρου, θα φέρει έρωτες και οικονομικές ευκαιρίες στα ζώδια της Γης, Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και στα ζώδια του Νερού, Καρκίνους , Σκορπιούς και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου.

28/1ου: Αφροδίτη 06 μοίρες Αιγόκερω εξάγωνο Κρόνος 06 μοίρες Ιχθύων, θα σταθεροποιήσει τα ερωτικά και τα οικονομικά των ζωδίων της Γης, Ταύρων,  Παρθένων, Αιγόκερων και των ζωδίων του Νερού, Καρκίνων, Σκορπιών και Ιχθύων του πρώτου δεκαημέρου.

8/2ου: Αφροδίτη 19 μοίρες  Αιγόκερω τρίγωνο Ουρανό 19 μοίρες Ταύρου, θα φέρει κεραυνοβόλους έρωτες και αναπάντεχα θετικά οικονομικά  στα ζώδια της Γης, Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και στα ζώδια του Νερού, Καρκίνους , Σκορπιούς και Ιχθύες τέλους  δεύτερου, αρχής τρίτου  δεκαημέρου.

13/2ου :Αφροδίτη 26 μοίρες Αιγόκερω εξάγωνο Ποσειδώνα 26 μοίρες Ιχθύων. Η Αφροδίτη σε μια εξαιρετικά δυναμική θέση πάνω στην έξαρση του Άρη θα έχει έντονες ερωτικές και οικονομικές απαιτήσεις. Δυναμικές αποφάσεις, επαγγελματική καταξίωση και επίτευξη προσωπικών στόχων για τα ζώδια  της Γης, Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και τα ζώδια του Νερού, Καρκίνους , Σκορπιούς και Ιχθύες τέλους τρίτου δεκαημέρου.

16/2ου  : Αφροδίτη 29 μοίρες Αιγόκερω ασύμβατη σύνοδο με Πλούτωνα 00 μοίρες Υδροχόου και  Άρη 02 μοίρες Υδροχόου. Η Αφροδίτη στην τελευταία μοίρα του Αιγόκερω μια ανάσα πριν περάσει στον Υδροχόο θα πραγματοποιήσει παθιασμένη ασύμβατη σύνοδο με τον Πλούτωνα και τον Άρη. Ερωτικές σπίθες θα σκορπιστούν στο Σύμπαν και αυτοί που θα ‘’καούν’’ στη φωτιά του έρωτα θα είναι τα ζώδια της Γης, Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι της τελευταίας ημέρας και τα ζώδια του Αέρα, Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑ ΖΩΔΙΑ.

ΚΡΙΟΣ ΚΑΙ ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΚΡΙΟΣ

Εύνοια στα επαγγελματικά σας θέματα θα φέρει η Αφροδίτη από τη νέα της θέση στον Αιγόκερω καθώς θα ενεργοποιήσει τη θέληση σας για επιτυχία και θα αυξήσει την αντοχή σας, ψυχολογική και σωματική. Ενδέχεται να συζητήσετε θέματα προαγωγής με ανωτέρους σας, να βελτιώσετε την κοινωνική σας εικόνα και να βιώσετε μεγαλύτερη αποδοχή στον επαγγελματικό σας κύκλο.  Η στήριξη των σημαντικών ανθρώπων σε επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο αυτό το διάστημα θα είναι εμφανής και απολύτως χρήσιμη για εσάς.