Άκης Πετρετζίκης

O Άκης Πετρετζίκης είναι ένας νέος μπαμπάς ο οποίος “λιώνει” για τα παιδάκια του και όπως όλοι οι γονείς, έτσι και αυτός με τη σύζυγο του θέλουν να τρέφονται σωστά τα μωρά τους.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο γνωστός σεφ και επιχειρηματίας είναι από τους ανθρώπους που λατρεύουν το φαγητό και οι συνταγές που δημιουργεί καθημερινά, ενθουσιάζουν τους πάντες και έχουν τεράστια επιτυχία! Αλλά για τον γιο του έχει άλλα σχέδια!

Ο μικρούλης του σεφ ανάρτησε ένα story στο Instagram όπου έδειξε στους 1,8 εκατομμύρια followers του το υγιεινό γεύμα το οποίο τρώει ο γιος του όταν είναι σπίτι.

“Θα βγει φέτες ο μικρός στην παραλία. Πρέπει να μπει σε πρόγραμμα και ο μπαμπάς μπας και μαζευτεί η κοιλίτσα”.

To γεύμα του μικρούλη περιλαμβάνει κοτόπουλο, αγγούρι και τομάτα και είναι ένα πολύ ελαφρύ γεύμα το οποίο μπορεί να καταναλώσει ένα παιδάκι και να πάρει βιταμίνες και πρωτεΐνη.

Η Ακυλίνα και ο Αχιλλέας είναι οι δυο μεγάλοι έρωτες του γνωστού σεφ και προσπαθεί όσο μπορεί να περνά χρόνο μαζί τους και να κάνουν ευχάριστα πράγματα.

Ο Άκης Πετρετζίκης είναι ένας μάγειρας ο οποίος προτείνει πολλές συνταγές οι οποίες έχουν αρκετές θερμίδες, όμως έχει προνοήσει και για όλους όσους κάνουν διατροφή!

Τσέκαρε και αυτά: