Ακριβά αυτοκίνητα

O Jeffree Star έχει μεγάλη αδυναμία στα ακριβά αυτοκίνητα, και όταν δε ψωνίζει τσάντες από πανάκριβους οίκους μόδας, βρίσκεται στο κατάστημα κάποιας γνωστής εταιρείας οχημάτων και επιλέγει το επόμενο μέσο που θα του επιτρέπει να κάνει στιλάτες και γρήγορες διαδρομές.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο γνωστός beauty guru ο οποίος έχει δημιουργήσει μια beauty εταιρεία η οποία κοστίζει εκταμμύρια θέλει να αγοράζει οχήματα τα οποία δε μοιάζουν με αυτά που βλέπει κανείς στους δρόμους της Αμερικής. Και όλα είναι πολύ ξεχωριστά.

Ο Jeffree Star έχει μια απίστευτη συλλογή αυτοκινήτων και ανάμεσα σε αυτά υπάρχει μια φούξια McLaren σε φούξια χρώμα την οποία αγαπά πολύ και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει επιλέξει να την κυκλοφορήσει στους δρόμους του LA κάνοντας πολλά κεφάλια να γυρίσουν.

Η McLaren επέτρεψε στον γνωστό infuencer να δημιουργήσει όλα όσα θέλει στο αυτοκίνητο των ονείρων του και αποφάσισε πως το φούξια χρώμα είναι αυτό που του ταιριάζει γιατί κρύβει μια Μπάρμπι μέσα του.

Η ΜcLaren 765LT είναι ένα από τα οχήματα τα οποία λατρεύει ο Jeffree και κοστολογείται στα 700.000 δολάρια. Είναι από τα πολύ γρήγορα οχήματα και ακριβά αυτοκίνητα που έχει ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι ου του ζητούν να χρησιμοποιήσουν τα οχήματα του για να φωτογραφηθούν.

Τσέκαρε και αυτά: