Survivor All Star

Ένας παίκτης του Survivor All Star αποφάσισε να ρίξει “λάδι” στη φωτιά με μια ανάρτηση του και δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να έχουμε πολλές αποκαλύψεις οι οποίες ενδεχομένως να εξηγήσουν και πολλές καταστάσεις τις οποίες έχουμε δει να διαδραματίζονται στο παιχνίδι και πίσω από τις κάμερες.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

O Παναγιώτης Κωνσταντινίδης αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης και στην πρώτη του συνέντευξη στην εκπομπή “Πρωινό μας” είχε πολλά να πει. Ωστόσο, έχει κρατήσει τα καλύτερα για την εμφάνιση που θα κάνει σε κάποια εκπομπή live και μας προετοίμαστε με μαι ανάρτηση “φωτιά” στο Instagram!

Survivor All Star – “Καταρχάς θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο που με στήριξε και που μου έδειξε την αγάπη του. Είμαι πάρα πολύ ανακουφισμένος που αποχώρησα και ήσυχος σας ευχαριστώ πολύ και πάλι για τις όμορφες ευχές σας. Στη συνέχεια να ευχαριστήσω την παραγωγή για την ευκαιρία που μου έδωσε να ξανασυμμετάσχω στο παιχνίδι και να της πω ένα μεγάλο μπράβο για την υπομονή της και την αντοχή της με αυτούς τους παίκτες που υπάρχουν εκεί μέσα, που δε σέβονται και δεν εκτιμάνε τίποτα “τα καλά παιδιά”. Ήρθε η ώρα να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα και να τα μάθει ο κόσμος. 1 αποχώρηση Δαλάκας, 2 αποχώρηση Στάθη, 3 διαμάχες με Τάκη – Γκότση, 4 ψέματα, συμφέροντα, λυκοφιλίες κτλπ”. 

Τσέκαρε και αυτά: