The Witcher

H σειρά του Netflix “The Witcher” είναι μια από τις πιο επιυχημένες της γνωστής πλατφόρμας και όλοι ανυπομονούμε να δούμε την τρίτη σεζόν η οποία αναμένεται να πορβληθεί το καλοκαίρι.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Oι άνθρωποι της γνωστής πλατφόρμας δημοσίευσαν στο Twitter την επίσημη αφίσα που αφορά στην τρίτη σεζόν της σειράς και αναμένεται την Τρίτη 25/4 να γίνει μια ανακοίνωση που έχει κάνει τους πάντες να αγωνιούν.

Στην αφίσα βλέπουμε τον Χένρι Καβίλ ως Γκέραλντ, την Άνια Χαλοτρά ως Γιένιφερ και τη Σίρι την οποία υποδύεται η Φρέγια Άλαν να αγκαλιάζονται και οι εκφράσει τους είναι πολύ ιδιαίτερες.

“Κρατηθείτε μέχρι αύριο” αναφέρει το tweet και ήδη έχει γίνει viral ενώ ο κόσμος δε σταματά να σχολιάζει.

Να σου θυμίσουμε πως η τρίτη σεζόν του “The Witcher” είναι και η τελευταία για τον ηθοποιό Χένρι Καβίλ ο οποίος αποχωρεί και τη θέση του θα πάρει ο Λίαμ Χέσμγουορθ ο οποίςο αναμένεται να αναλάβει τον ίδιο ρόλο με ένα διαοφρετικό twist!

Η σειρά αναμένεται να έχει και άλλους κύκλους καθώς υπάρχουν ακόμη πολλές ιστορίες οι οποίες θα εξελιχθούν και όλοι αναρωτιούνται αν η νέα προσθήκη θα είναι ικανή να ανταπεξέλθει στον απαιτητικό ρόλο.

Τσέκαρε και αυτά: