Ακριβά αυτοκίνητα

Ακριβά αυτοκίνητα: Κατά τη διάρκεια της έντονης κίνησης υπάρχουν αρκετοί οδηγοί οι οποίοι επιλέγουν να αλλάζουν λωρίδες όσο πιο συχνά γίνεται και δυστυχώς, σημειώνονται, ατυχήματα τα οποία δε θα θέλαμε να συμβαίνουν!

Κάτι ανάλογο έγινε και στην πόλη Σούτζου της Κίνας όταν μια Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse ‘L’Or Rouge’ και μια BMW 2 Series Gran Coupe ήρθαν πολύ κοντά και υπήρξε μικρή σύγκρυση χωρίς να υπάρχουν τραυματισμοί ανθρώπων.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Σε βίντεο το οποίο κυκλοφόρησε στο Διαδικτύου βλέπουμε τη Bugatti να προσπαθεί να αλλάξει λωρίδα και να μπει μπροστά στη BWM, και ο οδηγός της 2 Series προσπαθεί να εμποδίσει την προσπέραση και να μπλοκάρει το άλλο όχημα.

Όσο η κίνηση συνεχίζεται, η Bugatti μπαίνει στη δεξιά λωρίδα και η BMW συγκρούεται με το άλλο όχημα! Σε υλικό το οποίο κυκλοφόρησε στο Carscoops η Bugatti φαίνεται πως έχει υποστεί ζημιές στην πόρτα του συνεπιβάτη και στη ρόδα αλλά είναι “καλά” όπως και το άλλο όχημα.

Η ειδική εκδοχή της Bugatti κυκλοφόρησε σε λίγα κομμάτια και όποιος την απέκτησε κατάφερε να “κερδίσει” ένα limited edition όχημα.

Πολλοί διαθέτουν ακριβά αυτοκίνητα και τα προσέχουν σαν κόρη οφθαλμού, ωστόσο υπάρχουν και κάποιοι που αδιαφορούν!

Τσέκαρε και αυτά: