Νίκος Μπάρτζης

Ο Νίκος Μπάρτζης και ο James Καφετζής είχαν δημιουργήσαν το αγαπημένο bromance του Survivor, αλλά όταν βγήκαν από το παιχνίδι, οι δρόμοι τους “χώρισαν” και κάναμε μαύρα για να τους δούμε μαζί! Ωστόσο, κάτι άλλαξε με το Survivor All Star.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο φιναλίστ του All Star προτού βγει από το παιχνίδι, δεν γνώριζε πως ο παλιός φίλος του τον στηρίζει σημαντικά μέσω των social media! Και η αλήθεια είναι πως κανείς δεν περίμενε να δει αυτή την εξέλιξη!

Ο Νίκος Μπάρτζης μιλώντας στο περιοδικό “ΟΚ” αποκάλυψε πως είχε μια “άγνωστη” συζήτηση με τον James αφότου βγήκε από το παιχνίδι και ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Ακόμη δεν έχουμε προλάβει να μιλήσουμε πολύ με τον Τζέιμς. Όταν βγήκα από το παιχνίδι, του έστειλα ένα μήνυμα και τον ευχαρίστησα για την υποστήριξή του. Θα ήθελα να τα πούμε και από κοντά. Δυστυχώς, με τις φωτιές στη Ρόδο είναι δύσκολα τα πράγματα. Ο Τζέιμς βοηθάει πολύ. Μιλήσαμε και του είπα πως αν υπάρχει κάποιος τρόπος να βοηθήσω και εγώ, θα το κάνω με χαρά”. 

Ο επιχειρηματίας μίλησε και για την ανθρωποφαγία που υπήρχε στο παιχνίδι λέγοντας:

“Τη στιγμή που ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός το όνομα του νικητή στο Γαλάτσι, χάρηκα που τελείωσε γιατί ήξερα πως θα επέστρεφα στην κανονική μου ζωή. Οι φίλοι μου λένε πως λίγες μέρες πριν φύγω για τον Άγιο Δομίνικο, δεν ήμουν καλά ψυχολογικά, ενώ τώρα είμαι πάλι χαρούμενος. Η αλήθεια είναι πως το Survivor πέρα από αγωνιστικό είναι παιχνίδι κυρίως ψυχολογίας. Είδα πολλές διαφορές από το 2021, όταν συμμετείχα πρώτη φορά, με το 2023. Τότε είχαμε μπει και δεν ξέραμε τι θα συναντήσουμε, σε τι συνθήκες θα ζούμε, όλα μας ήταν άγνωστα. Περιμέναμε με ανυπομονησία να έρθει η επόμενη μέρα, δεν είχαμε αίσθηση του φόβου. Φέτος όλοι μπήκαμε διαβασμένοι, τα χρήματα ήταν πολλά και η ανθρωποφαγία μεταξύ των παικτών σε άλλο επίπεδο”.

 

Τσέκαρε και αυτά: