Αλεξία Τράικο

Η Αλεξία Τράικο μπήκε στο GNTM και από την αρχή του ριάλιτι έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει με την εμφάνιση της και τα ginger μαλλιά της!

Στην οντισιόν της άφησε τους κριτές με την καλύτερη εντύπωση αφού έκανε πόζες, περπάτησε υπέροχα. Και αφού πέρασε το bootcamp και το ID catwalk, κατάφερε να μπει στο σπίτι του GNTM και αναμένεται εκπλήξει.

Η Αλεξία είναι ένα πολύ εντυπωσιακό πλάσμα καθώς έχει ένα πολύ ιδιαίτερο χαρακτηριστικό και είναι τα μαλλιά της! Τα μακριά, πλούσια μαλλιά της τα οποία δεν αποκλείεται να δούμε να κόβονται όταν έρθει η στιγμή για το makeover!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aléksia Trajko (@alexia_traiko)

Όλα όσα πρέπει να μάθεις για την Αλεξία Τράικο 

Η Αλεξία είναι από την Αλβανία αλλά έχει μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη, όπου μένει μόνιμα. Στα 19 της χρόνια έχει ήδη 3 χρόνια επαγγελματική εμπειρία στο modelling, έχοντας καταφέρει να κλείσει μία μεγάλη γκάμα δουλειών, από φωτογραφίσεις μέχρι catwalks. Παρά την τρομερή αγάπη που έχει για αυτό που κάνει, έχει πάθος και με τον χορό και είναι κάτι με το οποίο ασχολείται από πολύ μικρή ηλικία. Μάλιστα παίρνει μέρος σε διαγωνισμούς Hip-Hop, Salsa, Bachata και High Heels. Η ίδια δηλώνει ευαίσθητη αλλά και «εθισμένη» στη μόδα. Για αυτό και το δυνατό της σημείο για το GNTM είναι η ακόρεστη όρεξη της για το μόντελινγκ μιας και πάντα θέλει κι άλλο κι άλλο κι άλλο κι άλλο.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aléksia Trajko (@alexia_traiko)

MOTTO: What doesn’t kill you makes you stronger

Όπως όλοι ξέρουμε, τα βιογραφικά των κοριτσιών του GNTM πάντα απασχολούν καθώς ο κόσμος θέλει να μάθει πράγματα για τη ζωή τους και να ανακαλύψουν όλα όσα έχουν κάνει! Αλλά μέσω του ριάλιτι και βλέποντας τα επεισόδια μπορούμε να μάθουμε ακόμη καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν και πώς συμπεριφέρονται.

Περιμένουμε να δούμε πόσο μακριά θα φτάσεις στο παιχνίδι!

Τσέκαρε και αυτά : 

Συναίνεση: Το νέο βίντεο του “Γίνε Άνθρωπος”

Καθαρισμός προσώπου : Τι πρέπει να προσέξεις