Αλέξης Γεωργούλης

Αλέξης Γεωργούλης: Καλεσμένη στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” ήταν η ηθοποιός Σοφία Βογιατζάκη και δήλωσε πως είναι σοκαρισμένη με όσα έχουν ακουστεί για τον άνθρωπο με τον οποίο έχει συνεργαστεί στο πάρελθόν.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η ηθοποιός η οποία συμμετείχε στο J2US με τον Σαρμπέλ δήλωσε πως ο Αλέξης Γεωργούλης είναι ένας “γλύκας” και πως δε θα περίμενε ποτέ να ακούσει αρνητικά πράγματα για εκείνον.

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

“Σοκαρίστηκα. Αισθάνομαι ότι τον Αλέξη όπως τον ξέρω εγώ και τον έχω ζήσει και τον έχω δει σε αρκετές εκδοχές και φάσεις του, ούτε μία στο δισεκατομμύριο δεν πάει στο μυαλό μου.Αυτή είναι προσωπική μου γνώμη και άποψη για τον Αλέξη που είναι όντως ένας γλύκας, ένας άνθρωπος που έχει μόνο θετικές προθέσεις για τους γύρω του. Είναι ένα παιδί γούτσου γούτσου. Δεν μπορώ να ξέρω, δεν είμαι νομικός. Λέω την προσωπική μου αποψη για τον Αλέξη, από την προσωπική συναναστροφή μας”. 

Η Σοφία Βογιατζάκη δεν είναι η μόνη που έχει πέσει από τα σύννεφα για τις κατηγορίες που έχουν γίνει κατά του ηθοποιού και ευρωβουλευτή και όλοι περιμένουμε να δούμε πως θα συνεχιστεί η υπόθεση.

Τσέκαρε και αυτά: