Καρκίνος Ιούνιος

Καρκίνος Ιούνιος: Από τα ζώδια που θα δουν αυτό το μήνα έστω και μέσα από κακουχίες θα είστε εσείς για αυτό θα πρέπει να αντιμετωπίζεται τα πάντα με ψυχραιμία και στρατηγική.

Ο Καρκίνος Ιούνιος του πρώτου δεκαημέρου θα έχει την ευκαιρία να ανοίξει νέα κεφάλαια στη ζωή του έστω και μέσα από αντιξοότητες, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να ξεχνάτε πως μέσα από αυτή τη διαδικασία θα καταφέρετε να κερδίσετε πράγματα και να ανοίξουν νέες προοπτικές κυρίως στα επαγγελματικά σας.

Απομακρυνθείτε από ανθρώπους που μέχρι τώρα λειτουργούσαν παρασιτικά προς τα εσάς και ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και μόνο! Μπορεί να υπάρξουν έριδες και αντιδράσεις για τη νέα σας στάση από το οικογενειακό σας περιβάλλον, αλλά αυτό δεν πρέπει να σας κάμψει τη διάθεση να προσπαθήσετε.

Αισθηματικά αντιμετωπίζετε το παρελθόν σαν να θέλετε να επιστρέψετε προς τα εκεί! Ανάλογα πως έχετε φερθεί δεν θα ήταν άσχημο να κάνετε μία προσπάθεια αφού αυτό θέλετε.

Ο Καρκίνος Ιούνιος του δευτέρου δεκαημέρου αναμένεται να σου φέρει στη ζωή σου νέα δεδομένα κυρίως για τα επαγγελαματικά όπου εκεί θα δείτε τους στόχους σας να έρχονται ακόμα πιο κοντά. Βέβαια σε καμία περίπτωση μην περιμένετε να έρθει αυτό μέσα από μία εύκολη διαδικασία. Θα χρειαστεί μπόλικη δουλειά από την πλευρά σας.

Αισθηματικά να ξέρετε πως είναι μία πολύ κατάλληλη περίοδος για να έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε κόσμο και δεν αποκλείεται μέσα από αυτές τις γνωριμίες να προκύψει και μία θυελλώδης σχέση που γρήγορα θα πάρει το δρόμο της δέσμευσης.

Ο Καρκίνος Ιούνιος του τρίτου δεκαημέρου θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει νέους ανθρώπους μέσα από τον κοινωνικό του περίγυρο, οι οποίοι θα τον βοηθήσουν σημαντικά στα νέα ξεκινήματα που θέλει να κάνει, αλλά και να του ανοίξουν το δρόμο για νέες ενδιαφέρουσες επαγγελματικές επαφές.

Αποφύγετε τα κουτσομπολιά και τα παρασκηνιακά λόγια στο χώρο της εργασίας σας γιατί εγκυμονεί ο κίνδυνος να υπάρξουν γεγονότα και καταστάσεις που θα σας εκθέσουν. Επίσης, αποφύγετε να κοινοποιείται τα σχέδια σας σε συναδέλφους.

Στο φλερτ για τους αδέσμευτους η γοητεία σας θα είναι τρομερή και θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε όμορφα με νέο κόσμο, αλλά οι δεσμευμένοι θα πρέπει να προσέχουν τυχόν καυγάδες που μπορεί να οδηγήσουν σε οριστικές ρήξεις.

Τσέκαρε και αυτά: