Αλέξης Γεωργούλης

Ο Αλέξης Γεωργούλης αποφάσισε να παραιτηθεί από τη θέση του ως ευρωβουλευτής, μετά τη γνωστοποίηση της καταγγελίας που έκανε το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Ελένη Χρονοπούλου για σεξουαλική κακοποίηση και ο κόσμος της ελληνικής showbiz δηλώνει συγκλονισμένος με όσα έχουν γίνει γνωστά.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο πρώην ευρωβουλευτής και ηθοποιός είχε καταφέρει να δημιουργήσει πολύ δυνατές φιλίες στον χώρο της ελληνικής showbiz και πολλοί είναι οι συνάδελφοι του οι οποίοι έχουν ρωτηθεί για την υπόθεση και δηλώνουν “συγκλονισμένοι”.

Η καταγγελία της Ελένης Χρονόπουλου είδε τα φώτα της δημοσιότητας μετά από τρία χρόνια, και η γυναίκα που κατήγγειλε τον Αλέξη Γεωργούλη ισχυρίζεται πως ο ηθοποιός προχώρησε σε ασελγείς πράξεις κατά της. Η ίδια κατήγγειλε το περιστατικό αμέσως και μετά από τέσσερις μήνες περίπου φέρεται να έδωσε το όνομα του φερόμενου θύτη στις αρχές για να προχωρήσουν οι έρευνες.

Ο κόσμος της ελληνικής showbiz ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει όλα όσα έχουν ακουστεί και δεν είναι λίγοι εκείνοι που δηλώνουν πως ο Αλέξης Γεωργούλης δεν είχε δώσει ποτέ δείγμα τέτοιας συμπεριφοράς και πως είναι ένας εκλεκτός συνάδελφος.

Η Μάγδα Τσαγγάνη μιλώντας στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” ανέφερε πως έπεσε από τα σύννεφα καθώς ξέρει τον ηθοποιό και τον θεωρεί ένα από τα καλύτερα παιδιά ενώ δήλωσε χαρακτηριστικά :

“Όταν είχαμε γυρίσματα για τον “Εραστή Δυτικών Προαστίων”, τον έβλεπαν και λιποθυμούσαν. Κι εγώ τώρα ακούω ότι βιάσε γυναίκα; Μένω κατάπληκτη και περιμένω να δω. Πιστεύω ότι έχει βρει έναν καλό δικηγόρο. Νομίζω ότι μιλάνε για έναν άλλο άνθρωπο”.

Πολλοί ηθοποιοί όπως η Μελίνα Ασλάνογλου, η Παναγιωτάς Βλαντή, και άλλοι πολλοί περιμένουν να δουν τις εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση καθώς έχουν μείνει έκπληκτοι με όλα όσα ακούγονται.

Τα πηγαδάκια στους κύκλους της ελληνικής showbiz δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν πως ο πρώην ευρωβουλευτής κατηγορείται για κάτι τόσο σοβαρό και οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες τις επόμενες μέρες.

Τσέκαρε και αυτά :