Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ

Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ είναι μια νέα γυναίκα την οποία βλέπουμε στην σειρά του ANT1 “Παγιδευμένοι” και το ελληνικό κοινό έχει αγαπήσει πολύ τον χαρακτήρα της και τον τρόπο που ερμηνεύει. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα απασχολεί πολύ έντονα τα ΜΜΕ καθώς έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη σχέση με τον ηθοποιό, Πέτρο Λαγούτη.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Μιλώντας στην Φωτεινή Πετρογιάννη και την εκπομπή “Το Πρωινό Μας“, η ηθοποιός αποκάλυψε πως άφησε τη ζωή της στο Λονδίνο για να βρίσκεται στο καστ της σειράς που πρωταγωνιστεί και πλέον είναι κάτοικος Ελλάδας αφού και ο έρωτας την κράτησε εδώ.

Παραδέχεται για πρώτη φορά την σχέση της με τον γνωστό ηθοποιό και πρώην σύντροφο της Μυρτούς Αλικάκη και τα λόγια της για εκείνον είναι “ντυμένα” με μέλι!

“Έχω αδυναμία στον Πέτρο Λαγούτη. Είμαστε μαζί, είμαστε πολύ καλά και πολύ αγαπημένοι. Δεν υπάρχει τώρα νόημα να επεκταθούμε σε άλλες λεπτομέρειες αλλά ούτε και να το κρύβουμε. Και με τόσες φωτογραφίες από τις πορείες -που δεν κάναμε τίποτα, απλά ήμασταν στην πορεία- του είπα ότι θα λένε πως “αν τα παιδιά δεν είναι σύντροφοι στη ζωή, είναι στον αγώνα”.

Τσέκαρε και αυτά: