Αληθινές ιστορίες

Αληθινές ιστορίες: Τελικά αποδείχθηκε πως να σταματήσω να είμαι καχύποπτη με τον κόσμο δεν ήταν και τόσο σοφή κίνηση και δεν αναφέρομαι σε κάτι ερωτικό αλλά σε φιλικό επίπεδο.

Πρόσφατα γνώρισα κάποιους ανθρώπους που μπήκαν πολύ γρήγορα στη ζωή μου. Δεν τους θεώρησα καρδιακούς φίλους αλλά ένιωσα πως έχω πράγματα να μοιραστώ μαζί τους.

Έτσι λοιπόν κάποια στιγμή αποφάσισα να τους εκμυστηρευτώ κάποια προβλήματα που αντιμετώπιζα με το ταίρι που είχα τότε. Τους εξηγούσα λοιπόν όλα όσα ζω όλα όσα βιώνω μιας και τον ήξεραν και περίμενα να μου πουν κάτι που θα με βοηθούσε σε εκείνη τη δύσκολη κατάσταση.

Μετά από αυτό το σκηνικό οι άνθρωποι αυτοί έκατσαν και τα είπαν χαρτί και καλαμάρι στο τότε ταίρι μου. Και μάλιστα με διαστρεβλωμένο τρόπο δημιουργώντας μία άνευ προηγουμένου κατάσταση ανάμεσα σε εκείνους και με εμένα, ανάμεσα σε εμένα και το πρώην ταίρι μου και άλλους φίλους και γνωστούς.

Η κατάσταση έγινε κυριολεκτικά μπλέντερ αφού όλοι τσακώνονταν με όλους μέχρι που μη αντέχοντας αυτή την κατάσταση ζήτησα από τους δύο φίλους όταν αναφέρεται το όνομα μου να λειτουργούν σαν να είμαι νεκρή. Τους εξήγησα βέβαια ότι δεν τους κατηγορώ για κάτι αλλά για να ηρεμήσει αυτή η κατάσταση ας αφήσουμε τα λόγια λίγο στην άκρη.

Συμφωνήσαμε λοιπόν όλοι μαζί και την επόμενη ημέρα τους περίμενα στο σπίτι μου όπως είχαμε πει για να αράξουμε. Και ξαφνικά τι διαπίστωσα. Πώς αυτοί οι άνθρωποι την ίδια ώρα που κλείναμε το τηλέφωνο είχαν μπει στο instagram και με είχαν μπλοκάρει.

Φυσικά τότε βγήκε και λίγο η κατίνα από μέσα μου και αποφάσισα να τσεκάρω και εάν έχουν κάνει το ίδιο και στο πρώην ταίρι μου. Τι ειρωνεία ε;

Με αυτή την κίνησή τους περιττό να σας πω ότι συνειδητοποίησα πως αυτοί οι άνθρωποι με τα μπλοκαρίσματά τους αποδείχθηκαν στην ουσία την ενοχή τους. Βρήκαν ένα στραβό κλίμα και αποφάσισα να το κάνουν ακόμα πιο στραβό. Κρίμα που είμαι χωρισμένη πια για να στείλω στο πρώην ταίρι μου ότι και εκείνος έχει μπλοκαριστεί και να καταλάβει ποια είναι η ψεύτρα τελικά και ποια όχι!