Αναστασία Πασιά

Ένα ακόμη νέο κορίτσι αποφάσισε να συμμετάσχει στο ριάλιτι “Οι Προδότες” και δεν είναι άλλη από την Αναστασία Πασιά! Γεμάτη όρεξη και ενέργεια μπήκε στην έπαυλη του παιχνιδιού και σίγουρα θα μας απασχολήσει!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Είναι νέα, ωραία και ξανθιά και στο Instagram αναρτά ενδιαφέρον υλικό το οποίο λαμβάνει αρκετά likes ενώ φαίνεται να της αρέσει πολύ το καλοκαίρι αφού οι φωτογραφίες με μαγιό είναι πολλές και εντυπωσιακές!

Αναστασία Πασιά – Βιογραφικό, Instagram, oι πόζες με μαγιό, πραγματική ηλικία, σπουδές

Είναι 29 ετών και έχει ασχοληθεί από μικρή ηλικία με τις πολεμικές τέχνες, τον χορό και το πόλο! Με λίγα λόγια ο αθλητισμός παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή της!

Έχει πολλές σπουδές στη “φαρέτρα της ζωής της” καθώς έχει σπουδάσει τεχνίτρια νυχιών, εκπαιδεύτρια καταδύσεων και θεατρολογία!

Η καρδιά της ανήκει στη θάλασσα, κάτι το οποίο είναι ξεκάθαρο και της αρέσει πολύ να βρίσκεται στην παραλία, να κάνει ηλιοθεραπεία και να ανακαλύπτει τον βυθό!

Ο χαρακτήρας της

Πολλοί μπορεί να τη γνωρίσουν και να νομίζουν πως είναι σνομπ! Η ίδια όμως πιστεύει πως είναι πολύ κοινωνική και παρόλο που έχει αρχηγικές τάσεις!

Έχοντας ασχοληθεί με την υποκριτική μπορεί να πείσει τους άλλους πως είναι κάτι διαφορετικό και ίσως είναι ο τρόπος της για να μπερδέψει τους συμπαίκτες της στο παιχνίδι!

Η Αναστασία Πασιά με καστανά μαλλιά!

@anastasiapasiaΉθελα να το μοιραστώ 😮‍💨♬ πρωτότυπος ήχος – Anastasia Pasia


Εμείς μπορεί να τη γνωρίσαμε ως μια εντυπωσιακή ξανθιά, όμως στο παρελθόν είχε καστανά μαλλιά και σε βίντεο που βρήκαμε στον λογαριασμό που διαθέτει στο ΤikTok, πρέπει να πούμε πως της ταίριαζαν και αυτά!

Οι Προδότες και οι χαρακτήρες

Μόνο μια συγκεκριμένη ομάδα παικτών θα μπορέσει να ονομαστεί “Προδότες” και δεν αποκλείεται μέσα σε αυτούς να δούμε και την Αναστασία Πασιά.

22 παίκτες θα μπουν στη μεγάλη έπαυλη με σκοπό να βρουν εκείνους που λένε ψέμματα, να φέρουν εις πέρας σημαντικές αποστολές και να μας δείξουν ως οι “πρώτοι” πώς παίζεται αυτό το παιχνίδι μυστηρίου το οποίο έχει ήδη προκαλέσει ήδη το ενδιαφέρον!

Τσέκαρε και αυτά: