Νίκος Μπάρτζης

Ο Νίκος Μπάρτζης και η υπόλοιπη ομάδα των Μπλε πάτησαν “πόδι” στον Άγιο Δομίνικο καθώς μια κίνηση του Τάκη Καραγκούνια τους προκάλεσε απίστευτα νεύρα και δεν δέχτηκαν να μπουν στον στίβο μάχης!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή! Οι Μπλε και οι Κόκκινοι έζησαν μια πολύ συγκινητική στιγμή στο νησί καθώς εμφανίστηκαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας τους και τα κλάματα δε σταμάτησαν (μέχρι και εμείς συγκινηθήκαμε).

Στο πρώτο αγώνισμα οι Κόκκινοι κατάφεραν να κερδίσουν και έτσι προηγούνται 1-0 των Μπλε και στο ελπίζουν στο δεύτερο αγώνισμα να πάρουν ξανά τη νίκη! Αλλά θα γίνουν κάποια πράγματα, τα οποία θα φέρουν ανατροπή!

Ο Τάκης Καραγκούνιας θα κλωτσήσει έναν κουβά και θα τραυματίσει το πόδι του! Αυτή η κίνηση θα τον αναγκάσει να βρεθεί εκτός αγώνα και οι Μπλε θα αντιδράσουν διότι δεν πιστεύουν πως έγινε καταλάθος αυτή η κίνηση!

Ο Νίκος Μπάρτζης θα πει στον Γιώργο Λιανό πως δε δέχονται να παίξουν στον αγώνα αν δεν πάρουν πέναλτι οι Κόκκινοι ενώ ο Μάριος Πρίαμος ανέφερε πως δε θα πληρώσει η ομάδα του την απερισκεψία του Τάκη!

Ο αγώνας θα διακοπεί αφού οι Μπλε δε θέλουν να παίξουν και η παραγωγή είναι σε δύσκολη θέση!

 

Τσέκαρε και αυτά: