And Just Like that

Η σειρά “And Just like that” είναι ο άξιος συνεχιστής της σειράς “Sex and the city” και μέσω αυτής βλέπουμε πως η ζωή των γυναικών που δημιούργησαν την πιο ιδιαίτερη τηλεοπτική παρέα συνεχίζει!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η Κάρι, η Σάρλοτ και η Μιράντα βρίσκονται αντιμέτωπες με πολλές αλλαγές στη ζωή τους κατά τη διάρκεια της σειράς και μια από αυτές είναι πως πλέον δεν βρίσκεται στο παρεάκι τους η αγαπημένη Σαμάνθα διότι η Kim Catrrall αρνήθηκε να επιστρέψει επειδή έχει θέματα με τις συμπρωταγωνίστριες της! Έκανε όμως μια cameo εμφάνιση η οποία έγινε viral!

Σε ένα από τα επεισόδια της 2ης σεζόν της σειράς “And Just Like That” είδαμε τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ να εμφανίζεται στην παραλία και μιλώντας ελληνικά, παράγγειλε από έναν σερβιτόρο δυο Cosmopolitan! Η αγαπημένη συγγραφέας είναι σε διακοπές με τη φίλη της και κατάφερε να μάθει μια σημαντική φράση!

@miss.tsop

#andjustlikethat #τικτοκ #τικτοκgreece #❤️ #🧿 #carriebradshaw #greeklife #omg #fypシ

♬ πρωτότυπος ήχος – Miss.tsop 🧿

H σειρά έχει καταφέρει να φέρει σημαντικά έσοδα στο ΗΒΟ και έχουν ήδη κυκλοφορήσει ρεπορτάζ που αναφέρουν πως θα υπάρξει τρίτη σεζόν αφού οι εξελίξεις είναι πολλές μετά την επιστροφή του Είνταν στην αγκαλιά της Κάρι!

Τσέκαρε και αυτά: