And Just Like That

Eπιστρέφει στο ΗΒΟ MAX η σειρά “And Just Like That” και η δεύτερη σεζόν αναμένεται να προβληθει στις 22 Ιουνίου! Και οι εκπλήξεις θα είναι πολλές!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

To επίσημο trailer του δεύτερου κύκλου κυκλοφόρησε και αυτό που αμέσως σου “κλέβει” τη ματιά είναι η επιστροφή του Τζον Κορμπέτ, του αγαπημένου Έινταν ο οποίος δεν κατάφερε να κερδίσει την καρδιά της Κάρι από τον Μπιγκ.

Στη νέα σεζόν θα δούμε 11 επεισόδια και η Κάρι – Σάρα Τζέσικα Πάρκερ – προσπαθεί να φτιάξει τη ζωή της μετά τον αιφνίδιο θάνατο του Τζον. Στο πλευρό της, για μια ακόμη φορά θα δούμε τις οι Κρίστιν Ντέιβις και Σίνθια Νίξον ενώ και οι νέες γυναίκες που έχουν μπει στη ζωή τους, θα απασχολήσουν με όσα κάνουν!

“Δεν προχωράς επειδή είσαι έτοιμος. Προχωράς γιατί έχεις ξεπεράσει αυτό που ήσουν”, λέει η “Κάρι” στην αρχή του trailer και παράλληλα βλέπουμε πολλά στιγμιότυπα από τις στιγμές των ηρωίδων.

Στη σειρά “And Just Like That” αναμένεται να δούμε και την Κιμ Κατράλ, η αγαπημένη σε όλους, Σαμάνθα, η οποία φέρεται να έχει κάνει γυρίσματα χωρίς την παρουσία των υπολοίπων ηθοποιών και θα παίξει σε μια σκηνή!

 

Τσέκαρε και αυτά: