And Just Like That

Όταν ξεκίνησε να προβάλλεται η συνέχεια της σειράς “Sex and the city“, “And just like that“, μας έλειπε κάτι! Και αυτό το “κάτι” ήταν η αγαημένη Σαμάνθα Τζόουνς η οποία φέρεται να επιστρέφει!

Σύμφωνα με το Variety, η Κιμ Κατράλ θα επιστρέψει στον ρόλο που την έκανε πασίγνωστη σε όλη την υφήλιο, για έναν και μόνο βράδυ και αναμένεται να εμφανιστεί στο φινάλε της 2ης σεζόν της σειράς!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η “Σαμάνθα” φέρεται να έδωσε το παρών στα γυρίσματα που έγιναν στις 22 Μαρτίου στη Νέα Υόρκη και γύρισε μια μόνο σκηνή, χωρίς να είναι μαζί της οι βασικές πρωταγωνίστριες, ούτε και ο παραγωγός Μάικλ Πάτρικ Κινγκ.

Η spin off σειρά “And Just Like that” δημιουργήθηκε χωρίς να υπάρχει η φυσική παρουσία της Σαμάνθα, όμως φαίνεται πως έγινε το “θαύμα” και θα τη δούμε! Έστω για λίγο!

Στη σειρά, η Σαμάνθα μένει μόνιμα στο Λονδίνο και είχε μια συνομιλά μέσω τηλεφώνου με την Κάρι όμως δεν υπάρχει αναφορά για συνάντηση.

Η Κιμ Κατράλ ήταν η γυναίκα που κατάφερε να δώσει στην Σαμάνθα “ζωή” και μέσω του ρόλου αυτού έκανε χαμό, αφού πολλές γυναίκες ταυτίστηκαν και άλλες είδαν πως δεν είναι κακό να είναι πολύ ενεργή μια γυναίκα στον σεξουαλικό τομέα!

Ο δεύτερος κύκλος του “And Just Like That” κάνει πρεμιέρα στις 22 Ιουνίου.

Tσέκαρε και αυτά :