Ανδριάνα Καγιά

Η Ανδριάνα Καγιά είναι μία νέα κοπέλα που αποτελεί μία ακόμα μαχήτρια του Survivor που έχει ήδη ξεκινήσει στον Άγιο Δομίνικο.

Πρόκειται για ένα 29χρονο κορίτσι που είναι aerial performer και η οποία έχει καταγωγή από το Αγρίνιο, όπου μεγάλωσε και εκεί πρωτοένιωσε την αγάπη της για τον αθλητισμό.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Η Ανδριάνα Καγιά σε ηλικία 13 ετών ξεκίνησε να ασχολείται με τον στίβο και λίγα χρόνια αργότερα πήρε τη μεγάλη απόφαση να διαγωνιστεί σε αγώνες bodybuilding/ fitness. Mάλιστα, αυτή η απόφαση να λάβει μέρος σε έναν τέτοιο διαγωνισμό μπορεί να μην έγινε αμέσως καλά αντιληπτό, εκείνη όμως κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση σε αγώνα bikini γυναικών.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ΣΚΑΪ TV (@skaitv.gr)

Παράλληλα, έχει ασχοληθεί με την ποδηλασία, το crosstraining, την καλλισθενική γυμναστική, αλλά και τη μεγάλη της αγάπη, την aerial yoga. Στο βιογραφικό της ξεχωρίζει το πτυχίο της Κοινωνικής Λειτουργού.

Βέβαια πέρα από τον αθλητισμό η Ανδριάνα Καγιά ασχολήθηκε και με το modeling, ενώ δεν έχει διστάσει να αποκαλύψει πως έχει λάβει μέρος σε διαγωνισμούς ομορφιάς, αλλά χωρίς να κατακτήσει κάποιον τίτλο.

Είναι έτοιμη να ζήσει με πάθος την εμπειρία, ξεπερνώντας τη μοναδική δυσκολία, που πιστεύει ότι θα αντιμετωπίσει στο νησί… την έλλειψη ύπνου στην καλύβα!

Τσέκαρε κι αυτά: