Rob James Seymour

Ο Rob James Seymour είναι ένα από τα πρόσωπα του Survivor που ήδη έχει κλέψει τις εντυπώσεις τόσο με τον τρόπο που αγωνίζεται όσο και για τα σπαστά του ελληνικά που κάνουν ήδη πάταγο.

Και μάλιστα ήδη ο Rob James Seymour έχει καταφέρει να είναι ένα από τα κεντρικά που πρόσωπα που σχολιάζονται στο Twitter κυρίως για τον χαλαρό τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται κι ας καίγεται η παραλία δίπλα του.

Αυτή τη φορά ο νεαρός Σκωτζέζος αποφάσισε να μοιραστεί στην κάμερα του Survivor τους λόγους για τους οποίους τον οδήγησαν να μείνει στην Αθήνα τελικά και πως γνώρισε τη γυναίκα του, τη Δήμητρα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Όπως εκμυστηρεύτηκε κάποια στιγμή πριν πέντε χρόνια η δουλειά του μιας και είναι μοντέλο τον έφερε στην Αθήνα και μαγεύτηκε. Έτσι αποφάσισε να προσπαθήσει να μείνει στην πόλη για ένα μήνα περίπου έτσι ώστε να τη δει, να τη ζήσει και να τσεκάρει φυσικά εάν θα είναι ένα όμορφο περιβάλλον για εκείνον.

Παραδέχθηκε βέβαια πως οι πρώτες δύο τρεις εβδομάδες για εκείνον, αφού δεν μιλούσε καν τη γλώσσα και αυτό τον δυσκόλευε. Τότε ένας φίλος του εδώ στην Αθήνα τον παρότρυνε να επικοινωνήσει με μία γνωστή που είναι επικεφαλής σε πρακτορείο μοντέλων και έτσι ακριβώς έκανε.

Όταν πήγε για interview βέβαια δεν κατάφερε να γνωρίσει την επικεφαλής, αλλά με βρέθηκε και μίλησε με τους εργαζόμενους του πρακτορείου μοντέλων. Εκείνοι λάτρεψαν από την πρώτη στιγμή τον Rob James Seymour και έτσι ξέροντας πως είναι ολομόναχος στην Ελλάδα, τον κάλεσαν να βγουν έξω.

Στην έξοδό τους γνώρισε την τωρινή του γυναίκα, τη Δήμητρα, αλλά δεν είχαν την ευκαιρία μέσα στην παρέα να έρθουν πιο κοντά. Φεύγοντας όμως και επιστρέφοντας όλοι μαζί στο σπίτι, έγινε ένα τρακάρισμα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rob James Seymour (@robjamesseymour)

Αυτή ήταν και η αφορμή για να γνωριστούν και οι δύο ακόμα καλύτερα και να έρθουν πιο κοντά με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να είναι ζευγάρι.

Τσέκαρε κι αυτά: