Ανδρική περιποίηση

H ανδρική περιποίηση μπορεί να μη “συζητιέται” πολύ συχνά αλλά είναι σημαντική! Μπορεί ο  κόσμος της ομορφιάς να αφορά κατά κύριο λόγο τις γυναίκες, αλλά τα αγόρια μας έχουν και εκείνα ανάγκες και πρέπει να τις συζητάμε πιο συχνά.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η ομορφιά είναι για όλους και ειδικά η περιποίηση γιατί ζούμε σε απαιτητικούς καιρούς και πρέπει να φροντίζουμε τον εαυτό μας με όποιον τρόπο μπορούμε!

Η ανδρική περιποίηση έχει αρχίσει να γίνεται huge στον κόσμο της ομορφιάς και πρέπει να δώσεις βάση!

 

Ποια είναι τα τρία προϊόντα τα οποία χρειάζεται να έχει ένας άνδρας στο μπάνιο του και να τα χρησιμοποιεί καθημερινά

#1.Ενυδατική κρέμα 

Η ενυδατική κρέμα δεν είναι προνόμιο των γυναικών! Και το δέρμα ενός άνδρα έχει ανάγκες και πρέπει να το ενυδατώνετε καθημερινά αγαπημένα μου αγόρια! Το πρωί που θα ξυπνήσετε, πλένετε το πρόσωπο σας με νερό και αφού το σκουπίσετε με καθαρή πετσέτα, τότε απλώνετε την κρέμα σας!

#2.Αντηλιακό 

Ναι αγόρια! Ειδικά εσείς που οδηγείτε μηχανή και είστε στο δρόμο όλη μέρα, είναι αναγκαίο! Βάζετε το αντηλιακό σας λίγη ώρα πριν φύγετε από το σπίτι για να προστατέψετε το δέρμα σας!

#3.Λάδι για τα μούσια ή το μουστάκι 

Οι περισσότεροι άνδρες έχετε μούσια ή μουστάκι! Και οι τρίχες του προσώπου είναι συνήθως πολύ σκληρές γιατί δεν τις περιποιείστε σωστά! Υπάρχουν στην αγορά πολλά λαδάκια τα οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις και να είναι πάντα μαλακά τα γένια σου! Και δε θα παραπονιούνται τα κορίτσια και τα αγόρια που πλησιάζεις!

Τσέκαρε και αυτά: