Ραντεβού

Τα ραντεβού που κανονίζεις με το αμόρε δεν χρειάζεται να είναι πάντα σε μέρη όπου πρέπει να δαπανήσεις πολλά χρήματα ή θα πρέπει να κάνετε πράγματα τα οποία θα κάνουν την τσέπη σου να αναστενάξει τον επόμενο μήνα!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Aν είσαι από τα πλάσματα που θέλουν να κάνουν κάτι διαφορετικό μαζί με το αμόρε και δε θέλετε να δώσετε καθόλου χρήματα και τη διασκέδαση σας ή να δώσετε ένα πολύ μικρό ποσό, σου έχουμε κάποιες ιδέες τις οποίες πρέπει να τσεκάρεις κάποια στιγμή! Μην ξεχνάς ως έρχεται καλοκαιράκι και οι outdoors δραστηριότητες είναι πολλές!

 

#1.Σινεμά στο “Σταύρος Νιάρχος” 

Κάθε ΣΚ, στο Ίδρυμα “Σταύρος Νιάρχος παρουσιάζονται ταινίες στο πάρκο και μπορείς να καθίσεις με το αμόρε στο γρασίδι και να απολαύσετε δωρεάν μια ταινία που θα σου αρέσει! Τσέκαρε εδώ τι μπορείς να κάνεις!

#2.Βόλτα στην ακροθαλασσιά 

Δώστε ραντεβού σε μια παραλία όπου έχετε εύκολη πρόσβαση! Απλώσετε στην άμμο μια κουβέρτα ή πετσέτες και απολαύστε τα αστέρια! Αν θέλεις μπορείς να πάρεις ένα μπουκάλι κρασί, να το αφήσεις στο νερό (στην άκρη) για να είναι κρύο!

#3.Βόλτα στο Ζάππειο 

Το Ζάππειο είναι ένα πολύ όμορφο μέρος για να κάνεις μια ωραία βόλτα! Κανονίστε να βρεθείτε το πρωί ή το μεσημέρι, πάρτε ένα καφεδάκι στο χέρι και κάντε βόλτες!

Τσέκαρε και αυτά: