Angelina Jolie

Η Angelina Jolie έχει δημιουργήσει τη δική της εταιρεία βιώσιμη μόδας και αποκαλύφθηκε πως ο πρώτος οίκος με τον οποίο θα συνεργαστεί είναι ο CHLOE. Ένας οίκος ο οποίος έχει μεγάλη ιστορία και έχει δημιουργήσει μοναδικά trends μέσα στο χρόνο!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η εταιρεία “Atelier Jolie” και ο οίκος Chloé θα δημιουργήσουν μια νέα συλλογή η οποία α είναι “μια άσκηση στη μοντέρνα θηλυκότητα” που εξυμνεί τους “αυθεντικούς δεσμούς γυναικών προς γυναίκες”.

Η Γκαμπριέλ Χιρστ – διευθύντρια δημιουργικού του Chloé – και η Angelina Jolie θα σχεδιάσουν από κοινού μια συλλογή που θα τιμά “τις αντίστοιχες δεσμεύσεις και των δύο brand για τη βελτίωση της κοινωνικής και περιβαλλοντικής βιωσιμότητας με μεγαλύτερη διαφάνεια και υπευθυνότητα”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chloé (@chloe)

Οι αρχές της εταιρείας της Τζολί σε συνδυασμό με τους κατασκευαστές που διαθέτει ο οίκος θα δημιουργήσουν μια συλλογή η οποία θα απευθύνεται σε μεγάλη μερίδα του κόσμου και θα αφορά τους πάντες.

H ηθοποιός αποφάσισε να κάνει αυτό το νέο βήμα στη ζωή της μιας και η αγάπη της για τη μόδα είναι μεγάλη. Ωστόσο, θέλει να κάνει ότι καλύτερο μπορεί για το περιβάλλον και να δείξει στον κόσμο πως μπορούν να ντυθούν όμορφα χωρίς να βλάπτουν τη φύση!

 

 

Τσέκαρε και αυτά: