Σπύρος Μαρτίκας

Καλεσμένος στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” βρέθηκε ο Σπύρος Μαρτίκας ο οποίος περίμενε πώς και πως τη συνάντηση του με τον Νίκο Μουτσινά! Και ήταν έτοιμος να τα πει όλα για το Survivor All Star!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο φαρμακοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή φορώντας λευκά ρούχα και ήταν έτοιμος να πει τα πάντα στον Νίκο Μουτσινά!

Ξεκίνησε αναφερόμενος στο ριάλιτι που έκανε ο ίδιος στο παιχνίδι, καθώς ο Νίκος Μουτσινάς του είπε πως τους “τρέλανε” όλους, και είπε πως το ριάλιτι ήταν ανέπλιστα διαφορετικό καθώς το παιχνίδι παιζόταν πίσω από τις κάμερες. “Ελάτε να σας μάθω πως παίζεται” έλεγε στους παίκτες.

“Έχετε χάσει πολλά από όσα έχουν γίνει στο παιχνίδι. Ήταν ατελείωτο. Όταν πήγα στο παιχνίδι είχε δεθεί αρκετά με τον Μπάρτζη και τον Σχίζα. Θέλαμε με τον Στάθη να έρθει στην ομάδα μας ο Νίκος για να δούμε τι γίνεται. Τη στρατηγική του κακομοίρη την έμαθα πρώτη φορά. Πολύ κλάμα. Είμαστε στο συμβούλιο και ο Μπάρτζης έκλαιγε. Πίσω από τις κάμερες δεν έκλαιγε. Μόνο μπροστά. Ξαφνικά βλέπουμε τον Μπάρτζη να τρέμει στην παραλία και πάμε στο συμβούλιο όπου είπε πως είδε την Ασημίνα με κινητό. Δεν την είδε ποτέ με κινητό. Οσκαρική εκτέλεση παρουσιάστηκε στο συμβούλιο. Υπήρχαν ενδείξεις πως τα κορίτσια έτρωγαν αλλά μέχρι εκεί”. 

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως δεν έφαγαν όλοι οι παίκτες και αφού υπήρχαν ενδείξεις, βρέθηκαν κάποια μηνύματα ανταλλαγής σε κινητά local και αφού ξεσκόνισαν τις συσκευές είδαν πως υπήρχε συννενόηση από δικό τους άτομο, για να μπορέσουν να φάνε!

“Τα κορίτσια θα μπορούσαν να μην είχαν φύγει. Το παιχνίδι παίχτηκε πίσω από τις κάμερες. Υπήρξαν εκβιασμοί”, είπε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Ο φαρμακοποιός είπε πως ο Νίκος Μπάρτζης είχε συγκεκριμένη στρατηγική και δεν μπορεί να την επιβραβεύσει καθώς είχε κουτοπονηριά και ψέμα.

“Δεν είναι έντιμο να προσπαθεί κάποιος να διώξει με ψέμματα τους άλλους από το παιχνίδι. Ο Νίκος Μπάρτζης παρακίνησε τον ξεσηκωμό κατά του Ηλία Γκότση”. 

Τσέκαρε και αυτά: