Αννίτα Πάνια

H Αννίτα Πάνια είναι μια παρουσιάστρια η οποία έχει δημιουργήσει τη δική της “σχολή” και μέσω των εκπομπών που έχει κάνει στο παρελθόν, μας έχει παρουσιάσει πολύ ιδιαίτερες προσωπικότητες.

Η γνωστή παρουσιάστρια είχε γενέθλια – είναι Ταύρος στο ζώδιο – και θέλησε μέσω Instagram να μας αναφέρει ποσοστό χρονών είναι! Και ακόμη δεν μπορούμε να πιστέψουμε πως έχει μπει στα 53 καθώς φαίνεται πολύ νεότερη!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η παρουσιάστρια γιόρτασε τα γενέθλια της μαζί με τον πρώην σύντροφο της, Νίκο Καρβέλα, τον γιο τους, Ανδρέα, και με άλλους εκλεκτούς φίλους ενώ πόζαρε για χάρη των social media με δυο τούρτες στις οποίες είδαμε τα κεράκια “5” και “3.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Annita Pania (@annita.pania)

Η Αννίτα Πάνια και ο πρώην σύντροφος της διατηρούν άριστες σχέσεις και στα γενέθλια της έδωσε το παρών και η νυν σύντροφος του καλλιτέχνη, Έλενα Φερεντίνου!

Η παρουσιάστρια έχει αλλάξει ρότα το τελευταίο διάστημα καθώς αποφάσισε να πάει στο Mega και να κάνει εκπομπή με τον Ηλία Ψινάκη. Και ήταν μια πολύ ωραία ιδέα καθώς έφεραν κάτι διαφορετικό στην ελληνική τηλεόραση που άρεσε σε αρκετό κόσμο!

Χρόνια πολλά στο όμορφο κορίτσι και κάθε χρόνο, τα καλύτερα!

Τσέκαρε και αυτά: