Ηλίας Μπογδάνος

O Ηλίας Μπόγδανος, η Εύη Σαλταφερίδου και ο Ηλίας Γκότσης ήταν τρία πρόσωπα τα οποία έκαναν κολλητή παρέα στο Survivor All Star. Και μια νέα αποκάλυψη έρχεται να ταράξει τα νερά και να προκαλέσει ερωτήματα!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Καλεσμένος στην εκπομπή “Πρωινό Μας” ήταν ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης και φρόντισε να ρίξει και άλλο “λάδι στη φωτιά” γιατί έχει να πει πολλά πράγματα σχετικά με όσα έχουν γίνει γνωστά για το παιχνίδι και για τους παίκτες.

Ο πρώην παίκτης αναφέρθηκε στον Νίκο Μπάρτζη ο οποίος είναι για εκείνον ένας άνθρωπος που φέρεται με ειλικρίνεια και θα ήθελε να τον δει νικητή. Ωστόσο, μια είναι η αποκάλυψη που σίγουρα θα συζητηθεί και δεν είναι άλλη από το πρόσωπο που έγραψε την περίφημηλίστα του Ηλία Γκότση.

Ο Ηλίας Μπόγδανος φέρεται να είναι το πρόσωπα που έγραψε τη λίστα και ο παίκτης ανέφερε πως ήταν ο μόνος που ήξερε αγγλικά και πως στη λίστα ήταν πολύ ακριβής η παραγγελία και τα αγγλικά πολύ καλά!

Ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης είχε αποκαλύψει προ ημερών στο Instagram πως θα κάνει αποκαλύψεις και πως θα θίξει σημαντικά θέματα και από ότι φαίνεται ξεκίνησε για τα καλά!

 

Τσέκαρε και αυτά: