Αντζελίνα Τζολί

Ο Μπράντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί προτού χωρίσουν, είχαν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια και η κόρη τους Σιλό, είναι πλέον μια νέα γυναίκα η οποία απασχολεί πολλές φορές τα φώτα της δημοσιότητας και ζει τη ζωή της όπως κάθε έφηβη.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Οι παπαράτσι την ακολουθούν παντού και αυτή τη φορά έπιασαν “λαβράκι” καθώς το 16χρονο κορίτσι έχει νέο look και πρέπει να σου πούμε πως δεν μας ‘κλωτσά” καθόλου!

Από μικρή ηλικία ξεχώριζε διότι της άρεσε να φορά ρούχα τα οποία είναι πιο συνηθισμένα στα αγόρια και της άρεσε να κάνει πιο αθλητικά πράγματα και όχι να παίζει με κούκλες! Και καλά έκαβε αφού το ένιωθε!

Όσο μεγάλωνε, ξεκίνησε να μακραίνει τα μαλλιά της, να φορά φορέματα και να χαμογελά ακόμη περισσότερο και δε γίνεται να την αγνοήσει κανείς αφού το πρόσωπο της είναι ονειρικό. Τόσο ονειρικό που μπορεί να ξυρίσει και το κεφάλι της και να φαίνεται υπέροχη.

Η Σιλό απαθανατίστηκε με την αδερφή της, Ζάχαρα για ψώνια και την είδαμε με ξυρισμένο κεφάλι, ένα σορτς και ένα φαρδύ φούτερ να κάνει βόλτες. Και σίγουρα έχει την έγκριση της Αντζελίνα Τζολί αφού θέλει να βλέπει τα παιδιά της ευτυχισμένα και να κάνουν αυτό που θέλουν.

Τσέκαρε το βίντεο:

@shilohpitt cute cute &lt3 the height ✨⚡️#shilohjoliepitt #DoritosTriangleTryout #foryou #fypシ #xyzbca #shilohpitt #viral ♬ original sound – lukvi ♫

Κούκλα και πάλι!

Τσέκαρε και αυτά: