Βρετανία

Μια 13χρονη κοπέλα με αγάπη στην κλασική μουσική βρέθηκε σε σταθμό τρένου στη Βρετανία, κάθισε σε ένα πιάνο και μάγεψε τον κόσμο με το κομμάτι που έπαιξε! Και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που συγκινήθηκαν με αυτή την αναπάντεχη αλλά τόσο ξεχωριστή εμφάνιση!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Το νεαρό κορίτσι κάθισε στο πιάνο που υπήρχε σε σιδηροδρομικό σταθμό και έπαιξε ένα περίπλοκο κομμάτι το μεγάλου δημιουργού Σοπέν, για λογαριασμό ενός  talent show, που ονομάζεται “The Piano”.

Η 13χρονη έπαιξε τη Σπουδή Op.25 Νu.1 και το κοινό που την παρακολούθησε συγκινήθηκε με τον τρόπο της και όπως έπαιζε στο πιάνο. Οι κριτές του show ήταν κρυμμένοι και μολις την άκουσαν δεν μπορύσαν να πιστέψου στα αυτιά τους.

Οι ερασιτέχνες πυ κάθονται στο σκαμπό του πιάνο δεν ξέρουν πως συμμετέχουν στο show και μόνο οι οικογένειες του ή οι δικοί τους άνθρωποι ξέρουν τι πραγματικά συμβαίνει.

Όσοι την άκουσαν μαγεύτηκαν από τις μελωδίες που έβγαζε το πιάνο υπό την καθοδήγηση των δαχτύλων της και η ίδια καλύπτει μετά το τέλος κάθε κομματιού παίζει τα αυτιά της γιατί  δεν αντέχει τον ήχο του χειροκροτήματος παρόλο που της αρέσει.

Μια πολύ όμορφη στιγμή σε σιδηροδρομικό σταθμό στη Βρετανία!

Tσέκαρε και αυτά: