Αντζελίνα Τζολί

Η Αντζελίνα Τζολί ξεκινά το δικό της fashion brand και με μια ανάρτηση στο Instagram επιβεβαίωσε τις φήμες που ακούγονται το τελευταίο διάστημα.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Το brand “Atelier Jolie” είναι το νέο επαγγελματικό βήμα της γνωστής ηθοποιού και ακτιβίστριας και αναμένεται να ξεκινήσει το φθινόπωρο να παράγει τα πρώτα κομμάτια τα οποία θα είναι διαθέσιμα για τον κόσμο.

Όπως αναφέρει, “το νέο brand θα είναι για δημιουργικούς ανθρώπους που θα μπορούν να συνεργαστούν με μια εξειδικευμένη και διαφορετική οικογένεια ειδικών ραφτών, κατασκευαστών πατρόν και τεχνιτών από όλο τον κόσμο”.

Σύμφωνα με πηγή που μίλησε στο People, η Αντζελίνα Τζολί ετοιμάζει το συγκεκριμένο εγχείρημα τα τελευταία χρόνια με πολλή αγάπη και ο κύριος στόχος της είναι να αναδειχθούν άνθρωποι οι οποίοι δημιουργούν και σπάνια αναγνωρίζεται η αξία τους στον κόσμο των ρούχων. Θέλει να δημιουργήσει ένα περιβάλλον όπου θα μπορούν όλοι να είναι δημιουργικοί και να πρωτοτυπούν ενώ η βιωσιμότητα είναι από τα κύρια χαρακτηριστικά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Angelina Jolie (@angelinajolie)

Η ηθοποιός αναφέρει πως ξεκίνησε αυτό το brand για να δείξει τον σεβασμό της στους κατασκευαστές!

“Προέρχεται από την εκτίμηση και τον βαθύ σεβασμό μου για τους πολλούς ράφτες και κατασκευαστές με τους οποίους έχω συνεργαστεί όλα αυτά τα χρόνια, από την επιθυμία μου να χρησιμοποιήσω υψηλής ποιότητας vintage υλικά και υφάσματα και παράλληλα να γίνω μέρος ενός κινήματος που προωθεί περισσότερη την προσωπική έκφραση”. 

Τσέκαρε και αυτά: