Αθηνά Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι μια από τις πιο δυνατές instagrammers του ελληνικού Instagram και κάθε της ανάρτηση συγκεντρώνει χιλιάδες likes και σχόλια από followers!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η πρωταγωνίστρια της νέας σειράς του ΑΝΤ1, “Ο πρώτος από εμάς” μίλησε στη Ρενέ Σαραντινού και την εφημερίδα “On Time”, αποκαλύπτωνας πως κάνει ψυχοθεραπεία τα τεέυταία 10 χρόνια και πως την έχει βοηθήσει πολύ!

“Πάνω από δέκα χρόνια κάνω ψυχοθεραπεία και συνεχίζω, εκεί βασίζεται όλη μου η εξέλιξη. Δεν ξέρω τι δρόμο θα είχα πάρει και αν θα είχαν έρθει έτσι τα πράγματα χωρίς τη βοήθεια της ψυχοθεραπείας”. 

Η Αθηνά Οικονομάκου όπως πολλές γυναίκες της ελληνικής showbiz έχουν μιλήσει ανοιχτά για την ψυχοθεραπεία και με τον τρόπο τους και ίσως την επιρροή τους καταφέρνουν να στρέψουν τον κόσμο προς ένα μονοπάτι το οποίο βοηθά να γνωρίσουμε τους εαυτούς μας και να μάθουμε πως μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι για να είμαστε περήφανοι για εμάς και για όσα καταφέρνουμε!

Είναι σημαντικό, όταν νιώσουμε την ανάγκη να μιλήσουμε σε έναν άνθρωπο να το κάνουμε και να μη φοβόμαστε! Είναι μια εμπειρία που μόνο καλύτερους μπορεί να μας κάνει! Και δεν πρέπει να τη βλέπουμε με απαξίωση, ούτε να σκεφτόμαστε πως είμαστε “τρελοί” επειδή θέλουμε να ασχοληθούμε ουσιαστικά με την εαυτό μας.

Τσέκαρε και αυτά: