Παντελής Παντελίδης

Ο Παντελής Παντελίδης ήταν ένας από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες της ελληνικής δισκογραφίας και όταν έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του, σκόρπισε θλίψη σε όλη την Ελλάδα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ένας καλλιτέχνης στη Δανία ο οποίος ονομάζεται Janus Wiberg θα μπορούσε κάλλιστα να είναι σωσίας του εκλιπόντα καλλιτέχνη έχει καταφέρει να γίνει viral στα social media και υπάρχει ένα βίντεο όπου τον ακούμε να προσπαθεί να τραγουδά το κομμάτι “Γίνεται”.

Ο Δανός “Παντελής Παντελίδης” εμφανίζεται σε πολλά βίντεο παίζοντας κιθάρα και τραγουδώντας πολλά κομμάτια ενώ το στιλ του και τα μαλλιά του μοιάζουν με τον καλλιτέχνη! Εμφανίζεται σε μπαράκια ή τραγουδά με την παρέα του και του αρέσει πολύ η μουσική!

Το τραγούδι του Παντελή μπορεί να μην το απογείωσε ωστόσο η προσπάθεια μετρά και του αρέσει πολύ να ερμηνεύει και να ψάχνει ιδιαίτερα κομμάτια!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Janus Wiberg (@januswiberg)

Ο καλλιτέχνης έχει και αυτός αδυναμία στην κιθάρα και του αρέσει πολύ να τραγουδά και να ερμηνεύει γνωστές επιτυχίες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Janus Wiberg (@januswiberg)

Ο καλλιτέχνης μοιάζει πολύ στον αδικοχαμένο τραγουδιστή και δεν έχει άσχημη φωνή! Ωστόσο, δεν είναι ο άνθρωπος που μας ξεσήκωσε με τις πολλές επιτυχίες του και ακόμη λείπει πολύ σε όλους!

Τσέκαρε και αυτά: