Αθηνά Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου διαθέτει ένα από τα πιο εντυπωσιακά κορμιά της ελληνικής showbiz και επιλέγει να κάνει πολλά πράγματα για να μη χάσει “τη γραμμή” της αφού της αρέσει να νιώθει υγιής και δυνατή.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Έχοντας δυο παιδιά, η καθημερινότητα μπορεί να γίνει πολύ απαιτητική! Όμως, η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά “Ο πρώτος από εμάς” έχει βρει τη χρυσή τομή για να ασχολείται και με τον εαυτό της χωρίς να στερείται πράγματα.

Είναι επιχειρηματίας, ηθοποιός μα πάνω από όλα μαμά! Και της αρέσει πολύ να περνά χρόνο με τα παιδιά της ενώ επιλέγει να κάνει μια καλή διατροφή για να διατηρεί την καλλίγραμμη σιλουέτα της και να γεμίζει ενέργεια.

Μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, έδειξε στους followers της το υγιεινό γεύμα που επιλέγει να τρώει μέσα στην ημέρα της!

Σε ένα πιάτο κόβει αβοκάντο και ντοματίνια και προσθέτει βραστό αυγό! Συνοδεύει τη σαλάτα της με παξιμάδια και έτσι έχει ένα πλήρες γεύμα το οποίο περιέχει πολλές βιταμίνες που κάνουν καλό στον οργανισμό.

Η Αθηνά Οικονομάκου δεν κάνει υπερβολές στη διατροφή της και επιλέγει πολύ συχνά να γυμναστεί κάνοντας διάφορες ασκήσεις για να μπορεί το σώμα της να είναι σε καλή κατάσταση!

Tσέκαρε και αυτά: