Αϋπνία

Aν η αϋπνία έχει κάνει την εμφάνιση της στη ζωή σου, πρέπει αρχικά να ηρεμήσεις, να πάρεις δυο βαθιές ανάσες και να ξέρεις πως υπάρχουν διαφόρων ειδών κολπάκια που θα σε βοηθήσουν να κοιμηθείς.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ένα από τα πιο “δυνατά” hashtags στο TikTok είναι το #sleephacks και υπάρχει αρκετός κόσμος ο οποίος μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους διάφορες συμβουλές ύπνο που τους έχουν βοηθήσει να απομακρύνουν την αϋπνία από την καθημερινότητα τους.

Ο χρήστης @youngeryoudoc, επιστρατεύει μια παραδοσιακή τεχνική που προέρχεται από κινεζική ιατρική και πιέζει με τα δάχτυλα του ένα σημείο του καρπού για λίγα λεπτά! Το συγκεκριμένο σημείο θεωρείται ένα από αυτά που μας βοηθούν να κοιμηθούμε άπαξ και το πιέσουμε ελαφρώς με τα δάχτυλα μας και πολλοί χρήστες του γνωστού μέσου επιβεβαίωσαν τη συγκεκριμένη τεχνική η οποία φαίνεται να καταπολεμά αυτή τη τόσο δύσκολη συνθήκη που μπορεί να βιώνεις.

@youngeryoudoc

#bodyhacks #healthhacks #hacks #cantsleep #sleep #stretching #stress #anxiety #vagusnerve #fyp #health#themoreyouknow

♬ original sound – Jeremiah Jimerson

Το συγκεκριμένο hack υπόσχεται πως θα σε “βάλει” για ύπνο μέσα σε λίγα λεπτά γιατί θα χαλαρώσεις απίστευτα!

Ίσως, φαίνεται περίεργο αλλά μια δοκιμή θα σε πείσει! Τσέκαρε και το βίντεο για να δεις ακριβώς τι κάνει ο κυριούλης και να έρθει ευχάριστα ο ύπνος!

 

Τσέκαρε και αυτά: