Αυτή η νύχτα μένει

Ο Γιάννης Απέργης και η Αναστασία Τσιλιμπίου από το “Αυτή η νύχτα μένει“, βρέθηκαν σήμερα στον καναπέ της Super Κατερίνα” και αποκάλυψαν ποια θα είναι η εξέλιξη στη σχέση των πολυαγαπημένων χαρακτήρων, της Μυρτώς και του Πόντικα.

Θα είναι μαζί τελικά η Μυρτώ με τον Πόντικα;

“Όπως και στη ζωή όταν προσπαθείς, προσπαθείς και δε γίνεται τίποτα, λες μήπως να φύγω, αλλά νομίζω ότι εν τέλει η Μυρτώ θα το καταλάβει και θα τον κυνηγήσει τον Πόντικα” λέει ο Γιάννης, συμπληρώνοντας ότι αγάπησε πολύ τον Πόντικα γιατί είναι ένας άνδρας που θέλει να μεγαλώσει ένα παιδί που δεν είναι δικό του.

Αυτό που αγάπησε η Αναστασία στη Μυρτώ είναι “ότι νοιάζεται πολύ τους ανθρώπους και προσπαθεί να δει το καλό στους άλλους. Και έχει τόση δύναμη που θέλει να ξεπεράσει αυτό που έζησε, να τα αφήσει όλα πίσω της και να μη μεγαλώσει η ίδια και το παιδί της με μίσος. Όπως λέει η Μυρτώ, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα με το μίσος. Κάτι που κι εγώ σαν Αναστασία δεν το κατάλαβα. Όταν διάβασα στο σενάριο ότι η Μυρτώ πήρε την καταγγελία πίσω, τσαντίστηκα με το ρόλο μου. Αλλά δεν το έχω ζήσει και δεν μπορώ να το καταλάβω”.

Η Αναστασία είπε ότι εκτιμά το γεγονός ότι η σειρά δείχνει ωμά τέτοιες καταστάσεις και δείχνει και την καλή πλευρά, ενώ ο Γιάννης επισήμανε πόσο σημαντικό ήταν που ο Alpha μέσα από τη σειρά στήριξε τη διαφορετικότητα.

Μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τους συνεργάτες τους λέγοντας ότι η συνύπαρξη μαζί τους ήταν πραγματικό σεμινάριο. Όσο για το τέλος της σειράς είπαν ότι θα είναι απρόβλεπτο και δεν θα το περιμένει κανείς.

Τσέκαρε κι αυτό: