Balenciaga

Ο οίκος Balenciaga παρουσίασε την Haute Couture συλλογή για τη σεζόν Fall Winter 2023-2024  η οποία δημιουργήθηκε από τον Demna Gvasalia.

Παρόλο που ο οίκος δέχτηκε απίστευτο hate για την καμπάνια με τα παιδιά και τα BDSM κουκλάκια, δεν σταμάτησε να δημιουργεί νέες εικόνες και να παρουσιάζει τις ιδιαίτερες ιδέες που έχει σχετικά με τη μόδα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η νέα συλλογή που παρουσιάστηκε στο Παρίσι δείχνει δημιουργίες οι οποίες έχουν μεταφορική σημασία και ρούχα τα οποία έχουν σχεδιαστεί έχοντας ως γνώμονα πως η μόδα είναι μια ισχυρή ασπίδα απέναντι σε κάθε κακό.

Μεταλλικά στοιχεία, ρούχα δημιουργημένα σαν να είναι μικρά έργα τέχνης, street style κομμάτια τα οποια θα μπορούσαν να φορέσουν οι mega influencers και περίεργες τεχνικές που έγιναν με τη βοήθεια της τεχνολογίας, έκαναν την εμφάνιση τους σε μια πασαρέλα που θύμιζε showroom.

Ένα από τα πιο ιδιαίτερα items pου παρουσιάστηκαν ήταν μια τουαλέτα φτιαγμένη από μέταλλο η οποία συμβολίζει το “καταφύγιο” του creative director tου οίκου,

Τα ογκώδη ανδρικά παλτό, οι γούνες οι οποίες θύμιζαν καμβάδες ζωγραφικής, και τα κρυφά μηνύματα πίσω από κάθε ρούχο σίγουρα τράβηξαν το βλέμμα των παρευρισκομένων.

Οι σιλουέτες των ρούχων ήταν εξαιρετικά χαρακτηριστικές καθώς οι όγκοι συνεχίζονται για μια ακόμη σεζόν και η συλλογή έχει ήδη εκθειαστεί διότι θεωρείται πρωτοποριακή!

Τσέκαρε και αυτά: