Barbie

H Barbie είναι η κούκλα που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές κοριτσιών και αγοριών και όλοι όταν ήμασταν μικροί φανταζόμασταν πως θα ήταν να ζούμε στην μεγάλη έπαυλη της!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

H νέα ταινία της αγαπημένης κούκλας έχει καταφέρει να απασχολήσει πολύ και τέσσερις τυχεροί θα μπορέσουν να μείνουν δωρεάν στην ροζ έπαυλη που δημιουργήθηκε για να μπορέσουν να γίνουν τα γυρίσματα.

Η έπαυλη έχει καταχωρηθεί στην πλατφόρμα του AirBnb και ο Κεν είναι αυτός που “υπογράφει” πως όλοι θα περάσουν υπε΄ροχα!

Όπως αναφέρεται στην καταχώρηση, οι τέσσερις τυχεροί θα μπορούν να απολαύσουν ένα γεύμα στις 21 και 22 Ιουλίου με θέα τον ωκεανό, να μείνουν στο υπνοδωμάτιο του Κεν και να εξερευνήσουν την ντουλάπα του και όλα τα υπέροχα πράγματα που υπάρχουν μέσα στους χώρους.

“Οσο η Barbie λείπει, μου έχει παραδώσει τα κλειδιά του DreamHouse της και, αυτό το καλοκαίρι, το δωμάτιό μου θα μπορούσε να γίνει δικό σας για μία νύχτα”, ανφέρεη η ανακοίνωση.

Οι επισκέπτες θα μπορέσουν να χαλαρώσουν στην πισίνα που έκανε τα μπάνια της η Barbie και να χορέψουν στη πίστα ντίσκο ή να παίξουν με την κιθάρα του Κεν.

Τσέκαρε και αυτά: