Billy Porter

O Billy Porter είναι ένας από τους πιο “βροντόφωνους” ηθοποιούς του Χόλιγουντ και όταν πρόκειται να μιλήσει για ζητήματα που αφορούν την LGBTQ+ κοινότητα δε μασάει τα λόγια του! Και για μια ακόμη φορά τα βάζει με τη Vogue για το ιστορικό εξώφυλλο της Vogue με τον Χάρι Στάιλς.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Μιλώντας στην “The Telegraph” δήλωσε για μια ακόμη φορά πως διαφωνεί με την Άννα Γουίντουρ, η οποία έκανε τον Harry Styles τον πρώτο άντρα εξώφυλλο τη Vogue καθώς μήνες πριν βγει το εξώφυλλο, είχε μία συνομιλία μαζί της μπροστά στο προσωπικό του εκδοτικού ομίλου “Condé Nast”.

“Αυτή η … μου είπε στο τέλος, “Πώς μπορούμε να τα πάμε καλύτερα;” Και ξαφνιάστηκα τόσο που δεν είπα αυτό που έπρεπε. Χρησιμοποιήστε τη δύναμή σας ως Vogue για να υψώσετε τις φωνές των ηγετών αυτού του κινήματος για την αποφυλοποίηση της μόδας… Έξι μήνες αργότερα, ο Χάρι Στάιλς είναι ο πρώτος άντρας εξώφυλλο του περιοδικού”.

O Billy Porter συνέχισε λέγοντας:

“Δεν φταίει ο Χάρι Στάιλς που τυχαίνει να είναι λευκός και χαριτωμένος και αμφιφυλόφιλος. Είναι  λευκός και είναι στρέιτ. Γι’ αυτό είναι στο εξώφυλλο. Μη δυαδικό μπλα μπλα μπλα μπλα. Όχι. Δεν μου φαίνεται καλό. Χρησιμοποιείτε την κοινότητά μου -ή οι άνθρωποι σας χρησιμοποιούν την κοινότητά μου- για να σας εξυψώσουν. Δεν χρειάστηκε να θυσιάσετε τίποτα”.

Tσέκαρε και αυτά: