Black Mirror

Η σειρά “Black Mirror” είναι μια από τις πιο πετυχημένες του Netflix και επιτέλους οι άνθρωποι της γνωστής πλατφόρμας, αποφάσισαν να δημοσιεύσουν το trailer της 6ης σεζόν και την ημερομηνία που θα προβληθούν τα νέα επεισόδια.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Οι φανς της σειράς έχουν ενθουσιαστεί με τα νέα που έγιναν γνωστά καθώς δημοσιεύτηκε το πρώτο trailer της 6ης σεζόν και η πρεμιέρα αναμένεται τον Ιούνιο του 2023.

Τα επεισόδια αναμένεται να είναι περισσότερα σε σχέση με την πέμπτη σεζόν και θα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια.

Πολλοί ήταν οι θαυμαστές της σειράς που δεν μπορούσαν να καταλάβουν τους λόγους για τους οποίους καθυστερούν τα επεισόδια αλλά υπήρχε σκοπιμότητα. Ο δημιουργός της σειράς , Τσάρλι Μπρούκερ, είχε δηλώσει πως ο κόσμος δε θα άντεχε να δει νέα επεισόδια πιο γρήγορα διότι η πανδημία ήταν αρκετά σκληρή στην καθημερινότητα τους και μπορεί να μην τους έκανε καλό στην ψυχολογία.

Η σειρά είναι μια ανθολογία μέσω της οποίας παρουσιάζεται αυτό που συμβαίνει στον σύγχρονο κόσμο και αφορά στη δυσφορία της ανθρωπότητας. Τα μεμονωμένα επεισόδια είναι ιστορίες όπου μπορεί κανείς να δει τι συμβαίνει μέσω της τεχνολογίας και πώς μεταμορφώνεται η ζωή,

Τσέκαρε και αυτά: