Γιώργος Κόρομι

O Γιώργος Κόρομι μπήκε στο Survivor All Star με σκοπό να κυνηγήσει και αυτός με τον τρόπο του, το μεγάλο έπαθλο που προσφέρει η παραγωγή και όπως όλοι, έτσι και αυτός έχει ανθρώπους που τον υποστηρίζουν και άλλους που βρίσκονται απέναντι του.

Ένας άνθρωπος ο οποίος σίγουρα δε στηρίζει τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης, είναι ο Τριαντάφυλλος καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που έχει κάνει αναρτήσεις υποστηρίζοντας πως ένας συγκεκριμένος άνθρωπος τον κρατά στο παιχνίδι.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο τραγουδιστής χρησιμοποιεί πολύ συχνά το Instagram για να τοποθετηθεί για ζητήματα που αφορούν στο παιχνίδι και αυτή τη φορά δίκασε τον Κόρομι και τον άνθρωπο που φέρεται σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του καλλιτέχνη να τον κρατά ακόμη στον Άγιο Δομίνικο.

Σε μια ανάρτηση του γράφει χαρακτηριστικά:

“Κράτα μέσα Κόρο. Όλος ο λαός θέλει να δει ότι έχω δίκιο. Άλλη μια φορά κράτα τον μέσα. Δείξει ότι έχει δίκιο”, γράφει ο τραγουδιστής.

Ο Γιώργος Κόρομι είναι ένας παίκτης ο οποίος έχει καταφέρει να προφέρει πολλά στην ομάδα που βρίσκεται καθώς είναι εξαιρετικός ψαράς και όπως είναι λογικό πολλοί θέλουν να τον έχουν κοντά τους γιατί δίνει κάτι πολύ βασικό και αυτό είναι η τροφή.

Οι αιχμές του Τριαντάφυλλου είναι πολύ σοβαρές γιατί αν ισχύει κάτι τέτοιο, θα ήταν σκανδαλώδες!

 

Τσέκαρε και αυτά: