Bridgerton

“Προσπαθήστε να κατευνάσετε τον ενθουσιασμό σας” αναφέρει η λεζάντα που συνοδεύει τις πρώτες φωτογραφίες της τρίτης σεζόν του “Bridgerton” και ο κόσμος ανυπομονεί για τα νέα επεισόδια καθώς θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον αφού ένα ειδύλλιο που όλοι ήθελαν να απολαύσουν θα πάρει “σάρκα και οστά”.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η σειρά η οποία αγαπήθηκε από μεγάλη μερίδα των χρηστών του Netflix θα επιστρέψει με ένα νέο ειδύλλιο και δε θα είναι άλλο από αυτό της Πενέλοπε και του Κόλιν! Πρόκειται για ένα ζευγάρι το οποίο όλοι θέλουν να απολαύσουν αφού έχουν σχολιάσει πολλές φορές οι χρήστες στα social media πως η Πενέλοπε η οποία είναι η πραγματική Lady Whistledown αξίζει να κατακτήσει τον άνδρα που έχει αγαπήσει.

Οι πρώτες φωτογραφίες κυκλοφόρησαν και αυτό που γνωρίζουμε που το παρών είναι πως η Πενέλοπε έχει βαρεθεί να προσπαθεί να κερδίσει τον Κόλιν και αποφασίζει να βρει έναν σύντροφο ο οποίος διαθέτει μια άνετη ζωή έτσι ώστε να φύγει μακριά από το σπίτι της και να μπορεί να συνεχίσει το έργο της ως η γυναίκα που πληροφορεί για όλα τα σκάνδαλα στην υψηλή κοινωνία της Αγγλίας.

O Kόλιν θα επιστρέψει από τις καλοκαιρινές διακοπές του και θα δει την Πενέλοπε να έχει ψυχρή στάση απέναντι του! Εκείνος θα προσπαθήσει να κερδίσει ξανά τη φιλία της βοηθώντας της να βρει έναν σύζυγο αλλά στην πορεία θα δει τα συναισθήματα του να αλλάζουν! Και εκεί θα γίνουν μεγάλες ανατροπές!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bridgerton (@bridgertonnetflix)

Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία πρεμιέρας αλλά περιμένουμε πώς και πώς!

Tσέκαρε και αυτά: