Britney Spears

Μια απίστευτη στιγμή σημειώθηκε όταν η τραγουδίστρια, Britney Spears, προσπάθησε να πλησιάσει τον αστέρα του ΝΒΑ, Victor Wembanyama, καθώς ο σεκιουριτάς του την χαστούκισε.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Bίντεο το οποίο έφερε στο φως της δημοσιότητας το ΤΜΖ δείχνει τη στιγμή που η τραγουδίστρια πλησιάζει τον παίκτη στο ξενοδοχείο ARIA στο Λας Βέγκας και προσπαθεί να του ζητήσει να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί ενώ εκείνος προχωρά και την αγνοεί. Κάποια στιγμή πλησιάζει πιο κοντά και ο σεκιουριτάς του παίκτη της δίνει ανάποδο χαστούκι αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.

Καθώς ακουμπά την αριστερή πλευρά του παίκτη ο οποίος δε γύρισε, ο σεκιουριτάς κάνει την κίνηση και τα γυαλιά της Britney Spears πέφτουν στο πάτωμα ενώ φωνάζει “Αυτή είναι η Αμερική”.

Εν τω μεταξύ, το τμήμα ασφάλειας στο Λας Βέγκας βρήκαν πως η τραγουδίστρια χτύπησε μόνη της το πρόσωπο της όταν ο σεκιουριτάς προσπάθησε να απομακρύνει το χέρι της για να μην ακουμπήσει τον παίκτη!

Τσέκαρε το βίντεο:

Η τραγουδίστρια ακούγεται στο βίντεο να προσπαθεί να μίλησε με βρετανική προφορά και ήταν πολύ σοκαρισμένη! Πήγε στην αστυνομία αλλά δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες προς τον σεκιουριτά!

Τσέκαρε και αυτά: